Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Plitvice Meren

Duizelingwekkende watervallen en blauwe meren die in lagunes in elkaar over vloeien, omringd door een dichtbeboste vallei. De Kroatische Plitvice Meren zijn het hele jaar door toegankelijk, en met TUI wordt deze Last Minute vakantie een onvergetelijke ervaring. Midden in dit beschermde park kun je verblijven in een voordelig hotel van TUI. Of logeer op een camping aan de rand van het park. Niet voor niets hebben de Plitvice Meren een waardige plek op de UNESCO Werelderfgoedlijst bemachtigd.

Last Minute Plitvice Meren
  • Sprookjesachtige watervallen
  • Meest bekende natuurfenomeen van Kroatië
  • Zwemmen in de rivier Korana
  • Perfect voor lange wandelingen
Bekijk alle Last Minutes Plitvice Meren (7)

Het eindeloos natuurschoon van de Plitvice Meren

Dat de voet van de hoogste waterval (78 meter) in het Nationaal Park de Plitvice Meren een populaire trouwlocatie is, is niet zo gek. Te midden van schilderachtige graslanden, moerassen en bossen vormen de 16 zonovergoten meren echte eyecatchers. Het 300 kilometer strekkende park in het noordoosten van Kroatië biedt wandelaars ruime keuze uit wandelroutes langs de meren, watervallen en grotten, te bereiken via houten bruggetjes. Een dag hiken vliegt zo om als je je ogen uitkijkt, maar gelukkig loopt het park niet weg met een overnachting in een hotel van TUI. Met eigen vervoer ben je in no time bij de noordelijk gelegen prehistorische Barac grotten waar je een bijna buitenaardse ondergrondse wereld betreedt dat haast net zo imposant is als de Plitvice meren.

Een duizelingwekkende Last Minute

Uren wandelen is zo gek nog niet als de gevlekte kwartels, waterspreeuwen en prominent aanwezige blauwe zwaluwstaartjes en parelmoervlinders je tegemoet vliegen. Of kies voor een avontuurlijke tocht per paard door de wondere wereld van het Nationaal Park Plitvice Meren. Eenmaal terug op het luxe vakantiepark van TUI in de plaats Rakovica wacht je een verkoelende duik in het grootse buitenzwembad. Echte ‘diehards’ kunnen natuurlijk voor nog meer sensatie gaan door te gaan abseilen of zip-linen aan de rand van het park. Aan de vele activiteiten en panorama’s van natuurlijke wonderen ontbreekt het je niet met een Last Minute naar de Plitvice meren, dus grijp je kans.

Bekijk alle Last Minutes Plitvice Meren (7)