Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Friesland

Even het drukke leven achter je laten tijdens een vakantie dichtbij huis? Boek een Last Minute naar Friesland en word één met de natuur. Verken bijvoorbeeld de Friese Meren vanaf een Lemsteraak of wandel door een van de prachtige Friese Nationale Parken. Ga voor het echte eilandgevoel naar Waddeneiland Vlieland of verrassend Terschelling. En wist je dat je uitstekend kunt winkelen in historisch Leeuwarden?

Vakantie aan de Friese Meren

Wie Friesland zegt, zegt water. Heel veel water. Friesland is niet voor niets de provincie van het skûtsjesilen en de Sneekweek. Een ideale bestemming voor een vakantie op, aan, en in het water. De uitgestrekte Friese Meren verken je natuurlijk met zeilboot, sloep of vanaf een Lemsteraak. Gezicht in de wind en varen maar! Waterminnend Friesland staat daarnaast ook bekend om zijn prachtige natuurgebieden. Maar liefst vier nationale parken vind je binnen de provinciegrenzen, waar je tijdens een Last Minute Friesland urenlange wandelingen maakt. Een van de bekendste natuurgebieden is ongetwijfeld het autovrije Schiermonnikoog, het rustigste van de vier Friese Waddeneilanden. Een heerlijke bestemming voor een dagtrip!

Het eilandgevoel op de Wadden

Het echte eilandgevoel ervaren tijdens je vakantie dichtbij huis? Ook dat kan met een Last Minute naar Friesland. Kies bijvoorbeeld voor een rustige eilandvakantie op een van de Waddeneilanden. Rustzoekers boeken een vakantie op Vlieland om de mooiste fietstochten te maken door duinen en bos. Wil je op gezinsvakantie? Dan is Terschelling een aanrader. Op dit Waddeneiland is altijd genoeg te zien en te doen. Urenlang jutten op het strand of naar het wrakkenmuseum in Formerum. En natuurlijk op de fiets naar Midsland voor een ijsje met duindoornbessensmaak of een goede kop koffie met een Frysk Dumke.

Heerlijk historisch Leeuwarden

Naast de fraaie natuur kun je in Friesland ook kennismaken met de historische steden van de provincie. Van het havenstadje Harlingen tot watersportplaats Sneek. En wat dacht je van een Last Minute naar Leeuwarden? Hier kun je uitgebreid winkelen bij de bekende merken of leuke boetiekjes ontdekken in de vele statige herenhuizen die de (binnen)stad rijk is. Stop tussendoor voor een lekkere lunch bij een van de vele restaurants aan de gracht. En natuurlijk slaap je bij TUI in een comfortabel hotel in de binnenstad, zodat musea zoals het Fries Museum en Keramiekmuseum Princessehof ook op loopafstand liggen.

Bekijk alle Last Minutes Friesland (11)

Populaire bestemmingen