Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Veluwe

Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een Last Minute Veluwe. Dit gebied ligt middenin Nederland en bestaat uit bossen en kleurrijke heide die je tijdens een fietstocht in het Nationale Park de Hoge Veluwe kunt verkennen. Toch is de Veluwe meer dan alleen natuur want je kunt hier ook kunst van Van Gogh en Picasso in het Kröller Müller Museum bewonderen. Of kijk de ogen uit parken als de Apenheul en het Dolfinarium.

Fietsen in het Nationaal Park de Hoge Veluwe

Ben je je vertrouwde fiets- of wandelroute door het bos zat en wil je wel eens wat anders? Dan is een Last Minute Veluwe de ideale oplossing. De Veluwe is een van de bekendste natuurgebieden van Nederland en ligt in het midden van het land, zodat je nooit al te ver hoeft te reizen om hier te komen. In het Nationale Park de Hoge Veluwe wisselen bossen, heide en zandvlaktes elkaar af dus natuurliefhebbers komen hier zeker aan hun trekken. Wie bij TUI een Last Minute Veluwe boekt kan verblijven op een vakantiepark in Putten en vanuit hier koers zetten naar de ingang van het Nationale Park bij het dorp Otterlo. De fiets hoef je niet mee te nemen want in het park zijn verschillende fietspunten te vinden waar je gratis gebruik van kunt maken. Let wel goed op, want in het park leven onder andere zwijnen en edelherten die je met wat mazzel kunt zien lopen.

Kunst bewonderen in het Kröller Müller Museum

Waar de meeste mensen bij de Veluwe denken aan het gelijknamige Nationale Park kunnen ook cultuurliefhebbers zich hier prima vermaken. De Veluwe is een uitgestrekt gebied met steden als Harderwijk en Apeldoorn. Een van de bezienswaardigheden in Apeldoorn is Paleis het Loo waar je een kijkje kunt nemen naar hoe de Koninklijke familie vroeger haar zomerdagen doorbracht. Ook een van de bekendste musea van Nederland bevindt zich op de Veluwe. In het Kröller Müller Museum bevindt zich een collectie hedendaagse kunst met werken van Picasso, Mondriaan en Van Gogh. Wie tijdens een Last Minute Veluwe verblijft in Putten staat binnen 40 minuten rijden bij de ingang van dit museum.

Dagjes uit op de Veluwe

Wist je dat je op de Veluwe ook vele parken vindt voor een dagje uit? Tijdens een Last Minute Veluwe kun je bij TUI kiezen voor een 5 sterren vakantiepark in het dorp 't Loo-Oldebroek en een bezoek brengen aan het Dolfinarium in Harderwijk of de Apenheul in Apeldoorn. Ben je na een actieve dag in de natuur van de Veluwe meer op zoek naar wat ontspanning? In Harderwijk ligt ook het wellnessresort De Zwaluwhoeve waar je de hele dag kunt onthaasten in de sauna's en de baden.

Bekijk alle Last Minutes Veluwe (8)