Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last Minutes September

Na het hoogseizoen op vakantie? Boek een Last Minute in september en vlieg goedkoop naar bijvoorbeeld wereldstad Barcelona of kies voor een onvergetelijke duikvakantie op duikvakantie op Curaçao. In landen aan de Middellandse Zee komt de temperatuur in september zelfs nog boven de 20 graden uit. Sleep een laatste dosis vitamine D binnen dankzij een van de voordelige Last Minutes van TUI.

De wereld ligt aan je voeten in september

Wil je ondanks dat de zomervakantie alweer ten einde is er toch nog even tussenuit of juist een onvergetelijke reis maken? Boek een Last Minute in september en vlieg extra voordelig naar een zonnige vakantiebestemming. Wordt het tapas eten in wereldstad Barcelona, een kampeervakantie aan een van de Italiaanse meren of juist een verre reis? Dankzij een Last Minute vakantie in september ligt de wereld aan je voeten. Zo is een duikvakantie naar Curaçao of een Luxe All Inclusive naar de Canarische eilanden in de maand september een stuk voordeliger.
 

Goedkoop naar de zon in september

Sleep een laatste dosis vitamine D binnen tijdens een Last Minute zonvakantie in september. In landen rondom de Middellandse Zee liggen de temperaturen nog rond zo’n 25 graden. Perfect dus voor een strandvakantie. Reis je in september met de auto naar een luxe camping aan het Gardameer waar de beste gelato wacht? Of verblijf je met het gezin in een comfortabel hotel in Duitsland op steenworp afstand van Movie Park Germany en Phantasialand. Ervaar een extra ontspannen zomer in september en boek een van de goedkope Last Minutes bij TUI.

Populaire Last Minute bestemmingen in september