Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Ötztal

De Big 5 kennen we allemaal wel, maar heb je wel eens gehoord van de Big 3? Tijdens een Last Minute Ötztal kom je ze tegen; Drie bergen die hoger zijn dan 3.000 meter. In de wintermaanden kun je er zelfs vanaf skiën en bovenop feesten. In de zomermaanden passeer je ze tijdens het wandelen naar de Stuibenwaterval. De Oostenrijkse regio is dan ook een perfecte bestemming voor een actieve vakantie in de bergen.

Actief doen tussen de Big 3

Majestueuze gletsjers, besneeuwde bergtoppen en kletterende watervallen bepalen het landschap in het Oostenrijkse Ötztal. En dan hebben we de openluchtfeesten in de wintermaanden nog niet eens genoemd. De regio is perfect voor een actieve vakantie in de bergen. Wandel in de warmere maanden zeker naar de Stuibenwaterval dat met zijn 159 meter de hoogste waterval van Tirol is. Op weg naar de top passeer je een observatieplatform en een hangbrug en kun je de Big 3, de Gaislachkogel, Tiefenbachkogl en Schwarze Schneid in al hun glorie bewonderen. Vergeet je de camera niet op te laden voor een Last Minute Ötztal?

Feesten in het ‘Ibiza van de Alpen’

Apres-ski liefhebbers opgelet! Tijdens een Last Minute Ötztal kom je in de koude maanden terecht in het ‘Ibiza van de Alpen’. Zo wordt het bergdorp Sölden in ieder geval genoemd. Feesten doe je hier op muziek van hippe dj’s. Helemaal als het Electric Mountain Festival (begin april) plaats vindt. Natuurlijk kun je in het Ötztal ook prima skiën. 142 kilometer aan pistes liggen voor je klaar. Het merendeel daarvan is blauw, dus ideaal voor beginners. Oh ja je sjeest hier van de Big 3 naar beneden en dat is uniek, want Sölden is het enige skigebied in Oostenrijk met 3 toppen boven de 3000 m!

Bekijk alle Last Minutes Ötztal (8)

Populaire bestemmingen