VERSOEPELDE OMRUILGARANTIE: Geldig op huidige én nieuwe boekingen
Tirol

Last Minute Tirol

  1. Last Minute
  2. Oostenrijk
  3. Tirol

Actievelingen kunnen het hele jaar door een Last Minute Tirol bij TUI boeken. De Oostenrijkse regio is vooral bekend als wintersportbestemming. Daar zorgen de besneeuwde bergen, afwisselende pistes en après-ski dorpen wel voor. In de zomermaanden is Tirol sprookjesachtig. Met grillige bergtoppen die weerspiegelen in helderblauwe meren en chalets vol bloemen. Tijdens een wandeltocht kom je deze schatten tegen.  

Last Minute Tirol
  • Jetzt geht's los in Tirol!
  • Prachtig in de zomer én winter
  • Uitrusten in luxe wellness hotels
  • Jodelen tussen de Tiroler Alpen
  • Proef de Tiroolse gastvrijheid
Bekijk alle Last Minutes Tirol (39)

Een actieve vakantie in Tirol

Bij Tirol denk je vast niet meteen aan schilderachtige landschappen? Hooguit aan de hoge bergtoppen die bedekt zijn met een laag sneeuw. De Oostenrijkse regio is dan ook vooral bekend bij wintersporters. Maar in de warmere maanden ontdek je tijdens een Last Minute Tirol de sprookjesachtige natuur vol bloemenweiden en turquoise gekleurde bergmeertjes. Voor actievelingen die graag willen fietsen of wandelen tussen de Alpen is Tirol een ideale regio. Al kun je er met TUI in de winter natuurlijk ook skiën.

Op ontdekking in sprookjesachtig Tirol

Stap in de zomermaanden de auto in voor een Last Minute Tirol en voor je het weet steek je de Duitse grens over om bijvoorbeeld in Ehrwald aan te komen. En hoewel dit typisch Tiroolse dorp, met pastelkleurige huizen en houten balkons vol bloemen, in Oostenrijk ligt steekt de hoogste berg van Duitsland overal bovenuit. Ehrwald ligt dan ook aan de voet van de 2.964 meter hoge Zugspitze. Het mooiste uitzicht op de berg heb je aan de oevers van de Seebensee. In het helderblauwe water is de weerspiegeling van de beboste berghellingen en de top van de Zugspitze adembenemend. Wie zei ook alweer dat Tirol niet schilderachtig is?

Sneeuwpret in Tirol

Steile pistes, bruisende après-ski dorpen en kindvriendelijke skigebieden; voor wintersporters heeft een Last Minute Tirol het allemaal. Maak bijvoorbeeld de uitdagende afdalingen, waaronder de piste Harakiri, bij het dorp Mayrhofen onveilig. Gelukkig kun je ’s avonds bijkomen in de vele kroegen die dit bruisende wintersportdorp in Tirol rijk is. Gaan de kinderen mee skiën in Tirol? Kies dan voor Fieberbrunn met zijn vele brede oefenweides en skischolen met Nederlandssprekende leraren. In het luxe hotel van TUI zorgt het binnenbad daarna voor heel wat waterpret. Om toch ook het gezellige kaasfonduen met z’n allen niet te vergeten.

Bekijk alle Last Minutes Tirol (39)