Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Salzburger Sportwelt Amadé

Daag jezelf sportief uit en boek een Last Minute Salzburger Sportwelt Amadé. Deze vakantieregio ligt centraal in Oostenrijk en strekt zich uit over tientallen 2.000 meter hoge Alpen. Wandelen, fietsen, klimmen, paardrijden, het Salzburger landschap leent zich perfect voor een actieve vakantie met de familie. Dat kan ook in de winter. Dan ontdek je vanuit het 'gemütliche' Filzmoos namelijk maar liefst 236 kilometer skiplezier.

Last Minute Salzburger Sportwelt Amadé
Bekijk alle Last Minutes Salzburger Sportwelt Amadé (10)

Salzburger Sportwelt Amadé

Toe aan een actieve vakantie in de Oostenrijkse Alpen? Kom dan voor een Last Minute naar Salzburger Sportwelt Amadé. Deze regio vind je centraal in Oostenrijk in de deelstaat Salzburgerland. Door het landschap vol tweeduizenders slingert 1.000 kilometer wandelroute en 500 kilometer fietspad. Naast wandelen en fietsen kun je in Salzburger Sportwelt Amadé ook terecht voor canyoning, klimmen, paardrijden, raften en golf. Hier staan sport en activiteit in de natuur echt centraal. Je slaapt bijvoorbeeld in een 4 sterren appartement in Flachau. Dit 'gemütliche' dorp ligt aan de voet van de 1.991 meter hoge Griessenkareck en is de perfecte uitvalsbasis voor een onvergetelijke bergvakantie.

Winter in Salzburger Sportwelt Amadé

Zo divers als de dorpen in Salzburger Sportwelt Amadé zijn, zo divers is ook het skigebied hier. Een Last Minute Salzburger Sportwelt Amadé is daarom in de winter zeker een prima idee. De aaneengesloten skigebieden tellen in totaal 236 kilometer. Skiën en snowboarden is hier voor iedereen een plezier, of je nu oud of jong bent, net begint met skiën of al langer op de latten staat. Voor een familievakantie in de sneeuw zit je bijvoorbeeld goed in Filzmoos, aan de oostkant van Salzburger Sportwelt Amadé. Overnacht je hier in een hotel van TUI? Dan liggen de skipistes, oefenweides, het kinderland en de liften op minder dan 5 minuten lopen.

Bekijk alle Last Minutes Salzburger Sportwelt Amadé (10)

Populaire bestemmingen