Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Last Minute Kleinarl

Zowel zonaanbidders als sneeuwliefhebbers zitten goed tijdens een Last Minute Kleinarl. Dit Oostenrijkse dorpje is het hele jaar door de ideale plek voor een actieve vakantie. In de zomermaanden kun je heerlijk wandelen langs de Jägersee en het turquoise gekleurde water, de hoge bergen en de groene bossen bewonderen. Met de zon op je bol. In de koude maanden is Kleinarl perfect voor een rustige wintersport.

Zonnen in het romantische landschap van Kleinarl

De naam mag anders doen vermoeden, maar de omgeving van het Oostenrijkse dorp Kleinarl is alles behalve klein. De imposante bergen van de Alpen, de uitgestrekte bossen én de vele bergmeertjes zijn het ideale decor voor een actieve vakantie. In de zomermaanden wandel je via de houten chalets in het dorp zo de groene natuur tegemoet. Zet zeker eens koers naar de Jägersee waar het turquoise blauwe water én de omliggende dennenbomen voor een jaloersmakend vakantiekiekje zorgen. Met een bootje kun je het meer opvaren, maar tijdens de Last Minute Kleinarl is het ook goed toeven op de zonnige grasweiden rondom dit bergmeer. Ideaal voor de zonliefhebbers.

Een rustige wintersport in Kleinarl

Zodra de winter zijn intrede doet is Kleinarl de perfecte plek voor een rustige wintersport. Het dorp hoort bij skigebied Salzburger Sportwelt Amadé waar 225 aan afwisselende pistes te vinden zijn. In dit populaire skigebied kan het wel behoorlijk druk zijn. Een stuk rustiger is het op de Shuttleberg, de huisberg van Kleinarl. Hier kun je in alle rust naar beneden skiën van de vooral blauwe pistes. Stap tijdens de Last Minute Kleinarl zeker ook eens de arrenslee in voor een tocht door het romantische landschap. Opwarmen doe je daarna in de spa bij het luxe 5 sterren hotel van TUI. Of met een wijntje bij het diner. Je verblijft niet voor niks op basis van volpension.

Bekijk alle Last Minutes Kleinarl (1)