NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Misurina

Ontdek de schoonheid van de Italiaanse Dolomieten tijdens een vakantie Misurina. Dit bergdorp wordt ook wel de Parel van de Dolomieten genoemd en ligt pal aan het meer van Misurina. Verken de omgeving en bewonder de bergen van Tre Cime di Lavaredo en Cadini. En daarna lekker bijkomen in de wellness van het hotel van TUI. Of neem een verkoelende duik in het meer. Alles kan tijdens je vakantie Misurina.

Misurina: de Parel van de Dolomieten

Het gemoedelijke Italiaanse bergdorp Misurina wordt ook wel de Parel van de Dolomieten genoemd, en niet zonder reden. De natuurlijke bezienswaardigheden in dit gebied zijn behoorlijk indrukwekkend: hoge bergen en dichte bossen tekenen zich af langs de oever van het meer van Misurina. De ideale manier om de omgeving te verkennen? Natuurlijk kun je het natuurschoon al wandelend in je opnemen, maar wat dacht je van een boottocht over het meer? Of huur een waterfiets. Vanaf het water springen de toppen van Tre Cime di Lavaredo en Cadini nog extra in het oog.

Aanschouw de toppen van Monte Piana

Het hoogtepunt van je vakantie Misurina? De bergen van Tre Cime di Lavaredo en de indrukwekkende Monte Piana. Letterlijk en figuurlijk, want de top van de Monte Piana bevindt zich op 2.325 meter hoogte. Het is even door klimmen, maar eenmaal boven word je beloond met een fenomenaal uitzicht over de omliggende bergen. Goed om te weten: vanaf het luxe 4 sterren hotel van TUI rijd je in nog geen 15 minuten naar deze imposante berg. Ideaal toch? En aan het eind van de dag ben je snel weer bij het hotel voor wat welverdiende ontspanning. Na een uurtje in de sauna of het stoombad voel je je helemaal herboren.

Bekijk alle vakanties Misurina (1)