Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Thiès

Vlieg Last Minute naar Thiès met TUI. Hoewel Senegal misschien niet direct in je opkomt bij een Last Minute, biedt de tweede stad van dit Afrikaanse land vele culturele bezienswaardigheden en stranden. Wissel een bezoek aan ‘Village Artisanal’ en het cultuurcentrum ‘Le Centre culturel régional’ af met een dagje zonnen in Saly of Somone. Thiès biedt de perfecte combinatie van relaxen en het ontdekken van de lokale cultuur.

Last Minute Thiès
  • Vliegen met TUI fly

Helemaal zen in Thiès

Thiès is een regio en tevens een stad in het westen van Senegal en ten oosten van de hoofdstad Dakar. De stad heeft twee kustlijnen: le Grande Côte en Petit Côte. Petit Côte is een toeristisch gebied in de regio Thiès waarin de badplaatsen Saly en Somone zich bevinden. Tijdens de Last Minute in Thiès relax je op één van de kilometerslange zandstranden langs de Atlantische Oceaan en geniet je van het lekkere weer. Leg je handdoek neer onder een palmboom en geniet van het goed leven!

Cultuur proeven in Thiès

Naast lekker ontspannen aan het zwembad of op het strand is het ook leuk om tijdens je zonvakantie zo nu en dan op stap te gaan en iets cultureels te bezoeken. Village Artisanal is een een plek waar ondernemers in het openbaar beroepen uitoefenen. Dit varieert van schilders tot juweliers. Wandel door de ateliers en leer wat over de lokale cultuur. Bezoek tijdens de Last Minute vakantie in Thiès ook ‘Le Centre culturel régional’, een culturele bezienswaardigheid waar de historie van Thiés aan de hand van voorwerpen wordt getoond. Sluit je culturele dag af met een lekker rijstgerecht bij een lokaal restaurantje.