COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Arguineguin

Last Minute Arguineguin

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Canarische Eilanden
  4. Gran Canaria
  5. Arguineguin

In alle rust genieten van de zonnige zuidkust van Gran Canaria? Boek dan een Last Minute Arguineguin en ontdek dit rustige vissersdorp waar 'mañana mañana' aan de orde van de dag is. Dé plek voor een relaxte vakantiedag in de Spaanse zon is het zandstrand Las Marañuelas. En voor wie er liever op uit trekt is een snorkelexcursie naar de riffen vol anemonen en roggen een must. Probeer hier ook zeker eens dolfijnen walvissen te spotten!

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Arguineguin vanaf Amsterdam, Eindhoven, Groningen en Rotterdam.

Volop genieten van zonnig Arguineguin

Na slechts 4,5 uur vliegen zet je al voet op het zonnige eiland Gran Canaria. Vanaf het vliegveld brengt de transfer je naar het vredige vissersdorpje Arguineguin waar een zalige zonvakantie wacht. Hier geniet je volop van de zonnige zuidkust van het Canarische Eiland, maar zonder de drukte van nabijgelegen vakantieoorden zoals Maspalomas. Met TUI verblijf je tijdens een Last Minute Arguineguin in een hotel direct aan het knusse Playa de la Lajilla. Volg je vanaf hier de strandpromenade langs de Atlantische Oceaan naar het centrum van Arguineguin, dan kom je op het grotere zandstrand 'Las Marañuelas'. Een toplocatie om je handdoek neer te leggen! Rondom de baai liggen ook nog eens leuke restaurantjes waar prima paella's op het menu staan. Dat wordt smullen geblazen!

Op rifexcursie en walvissen spotten

Voor wie er graag op uit wil is een Last Minute verblijf in Arguineguin een prima keuze. Vanuit de haven vertrekken namelijk dagelijks bootexcursies naar nabijgelegen dorpen als Puerto Rico de Gran Canaria en Puerto de Mogán, waar je de typische 'mañana mañana' eilandsfeer proeft. Of wat te denken van een tocht naar het rif van Arguineguin? Dat betekent flippers aan, duikbril op en snorkelen maar. Naast zeeanemonen en vele scholen barracuda's leven hier ook roggen. Wie liever droge voeten houdt kan mee op dolfijn- en walvisexcursie. Deze bijzondere bewoners van de Atlantische Oceaan laten regelmatig hun vinnen zien aan de zuidkust van Gran Canaria. Grote kans dus dat de dolfijnen bij je boot komen spetteren!

Bekijk alle Last Minutes Arguineguin (1)