Cala Millor

Last Minute Cala Millor

  1. Last Minute
  2. Spanje
  3. Balearen
  4. Mallorca
  5. Cala Millor

Een Last Minute Cala Millor bij TUI is dé ideale plek om er even tussen uit te gaan. Geniet van de zon en de azuurblauwe zee waar het Spaanse eiland Mallorca bekend om staat. Binnen 3 uur vliegen zet je voet op dit prachtige eiland. Geniet van de zon en zee op het 2 kilometer lange zandstrand. Slenter over de gezellige boulevard. Of huur een auto en je staat al binnen 1 uur rijden in historisch Palma de Mallorca.

Last Minute Cala Millor

Zon, strand en de Middellandse zee in Cala Millor

Vanuit het 4 sterren hotel van TUI in Cala Millor nabij de gezellige winkelstraat en boulevard kun je onbeperkt genieten van de stralende zon aan de Spaanse kust. De Uitgestrekte witte zandstranden van Cala Millor zijn beloond met de ‘Blue Flag Award’. Dit maakt Cala Millor de ideale plek voor een Last Minute strandvakantie. Wandel na afloop van een relaxed dagje strand over de gezellige boulevard. Honger of dorst gekregen? In een van de vele knusse restaurants en bars kun je genieten van een verfrissend glas Sangria of een bord overheerlijke Spaanse paella.

Uitvalsbasis Cala Millor

Voor de liefhebbers van cultuur en natuur is er ook genoeg te beleven tijdens een Last Minute Cala Millor. Op nog geen 10 kilometer afstand van Cala Millor vind je de grotten van Cuevas Del Drach in Porto Christo. Samen met een gids vaar je door deze grotten waar indrukwekkende stalagmieten en stalactieten om je heen opduiken. Vanuit Cala Millor ben je binnen een uur in historisch Palma de Mallorca. Deze hoofdstad van Mallorca staat bekend om haar diversiteit, zo is er voor ieder wat wils. Spring bij terugkomst in het 4 sterren hotel van TUI in het bijbehorende zwembad voor een verfrissende duik na een actieve vakantiedag. Bienvenido a Cala Millor. Welkom in Cala Millor!