Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute L'Estartit

Voor liefhebbers van watersport is een Last Minute L´Estartit een goed idee. Dat komt omdat je bij deze gezellige badplaats aan de Spaanse Costa Brava goed kunt zeilen en duiken. Bij de Medes Eilanden bijvoorbeeld met zijn onaangetaste koralen vol octopussen en baarzen. ´s Avonds zorgt de Passeig Marítim voor vermaak. Bij een van de tapasbarretjes is het goed toeven met een glas sangria en een bord vol Spaanse ham.

Duiken bij de Medes Eilanden

Aan de Spaanse Costa Brava kunnen watersporters hun hart ophalen in L´Estartit. Wat vroeger een pittoresk vissersdorp was, is tegenwoordig een gezellige badplaats die geliefd is bij zeilers. Al weten ook duikers L´Estartit goed te vinden. En dat heeft alles te maken met de Medes Eilanden die net voor de kust van de badplaats liggen. De eilandengroep vormt een zeereservaat waarbij de flora en fauna tot die van de belangrijkste in de Middellandse Zee behoort. Ga tijdens een Last Minute L´Estartit mee op duik- en/of snorkelexcursie en bewonder de onaangetaste koralen vol baarzen, roggen en octopussen.

Een sfeervolle avond in L’Estartit

Net als veel andere Spaanse badplaatsen heeft ook L’Estartit een gezellige boulevard. De Passeig Marítim loopt langs zowel de jachthaven als het brede zandstrand. Na een dagje zonnen of zeilen stap je dan ook zo de promenade op. En hier heb je tijdens een Last Minute L’Estartit de bodega’s en tapasrestaurants voor het uitkiezen. Zie je jezelf al zitten met een glaasje sangria en een bord vol Spaanse ham en kaassoorten? Natuurlijk kun je ook op de luxe camping van TUI een schaduwrijk plekje opzoeken en de barbecue aansteken. Zo moet vakantie zijn!

Bekijk alle Last Minutes L'Estartit (6)