Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Fabrègues

Ontdek een authentiek stukje Frankrijk tijdens een vakantie Fabrègues in de Zuid-Franse streek Languedoc-Roussillon. Bewonder vanaf het vakantiepark het indrukwekkende uitzicht vanaf het Massif de la Gardiole of breng een bezoek aan de bruisende stad Montpellier en geniet van de kunsten van de straatartiesten op het Place de la Comédie. Een vakantie voor de echte Frankrijk-liefhebber: allez, allez, snel naar Fabrègues!

Vakantie Fabrègues: het echte Frankrijk

Fabrègues is een authentiek stadje waar elke Frankrijk-liefhebber zich onmiddellijk op zijn plek zal voelen. Hier verblijf je in de Zuid-Franse regio Languedoc-Roussillon aan de voet van het indrukwekkende Massief de la Gardiole. Start je vakantie Fabrègues met een wandeling om de berg en de omgeving te verkennen. Het uitzicht over de uitgestrekte vlaktes rondom het gebergte zal een onvergetelijke indruk achterlaten. In het centrum van Fabrègues neem je een kijkje bij de klokkentoren van de kerk van St. Jaques. Leuk weetje: de bel die zich in de klokkentoren bevindt dateert uit de 18e eeuw en de klokkentoren zelf is een historisch monument. Na een rondje door het centrum strijk je neer op een terrasje voor een welverdiend drankje en proost je op een heerlijk ontspannen vakantie. Santé!

Ontdek bruisend Montpellier

Zin in een cultureel uitstapje tijdens je vakantie Fabrègues? Dan is Montpellier, op slechts een half uurtje rijden van het vakantiepark van TUI, een goede keuze. Een bezoek aan deze bruisende studentenstad betekent keuzes maken, want Montpellier heeft een heleboel bezienswaardigheden die je eigenlijk geen van allen wil missen. Wat te denken van het Place de la Comédie, waar straatmuzikanten en artiesten hun kunsten vertonen? Of breng een bezoek aan de Cathédrale Saint-Pierre de Montpellier, een enorme kathedraal gebouwd in de Gotische stijl. Shoppen kan natuurlijk ook in de boutiques van Montpellier. Na een dag vol indrukken neem je op het vakantiepark nog een laatste duik in het zwembad.

Bekijk alle vakanties Fabrègues (1)