Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Playa de Pals

Op korte termijn naar de Spaanse zon? Boek een Last Minute naar Playa de Pals bij TUI en lig binnenkort al te genieten op de gouden zandstranden van de Costa Brava. Het appartement van TUI ligt op loopafstand van het strand. Maak ook wat tijd vrij voor een wandeling langs de hoge kliffen, wetlands en rijstvelden aan de kust. Of bezoek de keramiekwinkels in de smalle straatjes van het historische centrum van het dorp Pals.

Last Minute Playa de Pals
Bekijk alle Last Minutes Playa de Pals (2)

Lange en brede zandstranden bij Playa de Pals

Bienvenido, of benvinguts zoals de Catalanen zeggen, a Playa de Pals! Het middeleeuwse dorp Pals ligt in het noordoosten van Spanje, aan de Catalaanse kuststrook Costa Brava. Met een Last Minute Playa de Pals lig je binnenkort al van de Spaanse zon te genieten op het lange, gouden zandstrand dat bij de plaats hoort. Maak van de strandvakantie ook een actieve vakantie, door een mooie wandeltocht te maken langs de kust. De natuur rondom Playa de Pals staat bekend om zijn hoge kliffen, wetlands en rijstvelden langs de brede stranden.

Het middeleeuwse centrum van Pals

Het centrum van Pals is gelegen op circa 4 kilometer van het appartement van TUI. Als je er met de auto heen rijdt kun je het dorp al op een afstand zien lonken. Pals is namelijk op een heuvel gebouwd. Het middeleeuwse centrum van het dorp is goed bewaard gebleven. Een tocht door de smalle straatjes en de vele keramiekwinkeltjes is dan ook een absolute must. Bezoek ook de Torre de las Horas, een Romaanse toren uit de 11e eeuw, of geniet van het uitzicht bij het uitkijkpunt Mirador Josep Pla. Vanaf hier kijk je uit over de schitterende omgeving.

Bekijk alle Last Minutes Playa de Pals (2)