NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Last Minute Playa Blanca

Op het Canarische Eiland Lanzarote draait het tijdens een Last Minute Playa Blanca allemaal om de kleur wit. Van de huizen tot de boten en van de stranden tot de villa’s; in Playa Blanca zijn ze allemaal wit. De sfeervolle bodega’s op de Avenida Marítima boulevard maken het decor compleet. Om toch ook het fonkelblauwe water van de Atlantische Oceaan niet te vergeten. Het perfecte decor voor een zonvakantie in Spanje.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Playa Blanca vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Playa Blanca, de witte badplaats

Dat veel in Playa Blanca wit is kun je uit de naam afleiden. Witte stranden, witgekalkte huizen en witte jachten versieren deze badplaats op het Canarische Eiland Lanzarote. En dan hebben we de vele terrassen langs de Avenida Marítima boulevard nog niet eens genoemd. Het turquoise gekleurde water van de Atlantische Oceaan én de zon maken het decor compleet. En omdat de temperatuur het hele jaar door amper onder de 20 graden Celsius komt is een Last Minute Playa Blanca ook in de wintermaanden een goed idee. Je kunt bij TUI zelfs kiezen voor een All Inclusive hotel aan het strand.

Genieten van de zon op Playa Blanca

Zonnen doe je tijdens de Last Minute Playa Blanca op het gelijknamige strand. Playa Blanca grenst aan de boulevard met zijn bodega´s, tapasbarretjes en terrassen. Tijdens het dagje strand genieten van vino´s en tapas kan hier dan ook prima. Wie kiest voor een All Inclusive hotel in Playa Blanca kan van deze Spaanse lekkernijen smullen aan de rand van het zwembad. De palmbomen die het zwembad omringen zorgen ondertussen voor een tropische sfeer. Wil je tijdens de zonvakantie niet vechten om een ligstoel? Kies bij TUI dan voor een villa met privézwembad. Daar is altijd plek.

Een avond in de Marina Rubicon

’s Avonds hoeft van verveling geen sprake te zijn tijdens een Last Minute Playa Blanca. Een van de trekpleisters van de badplaats is de moderne Marina Rubicon haven. Luxe jachten en lokale vissersboten dobberen hier gebroederlijk naast elkaar. De designwinkels op de kade en de chique restaurants maken het decor compleet. Vooral tijdens- en na zonsondergang is het hier goed toeven op een van de terrassen. Rustzoekers kunnen beter kiezen voor een luxe villa en in de tuin de barbecue aansteken. Die paella smaakt extra lekker als je ‘m zelf bereid hebt.

Bekijk alle Last Minutes Playa Blanca (8)