Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Last minute Berner-Oberland

In welk seizoen je ook een Last Minute Berner-Oberland boekt; adembenemend wordt de vakantie zeker. Dat komt omdat deze Zwitserse regio bestaat uit mondaine stadjes, steile drieduizenders en pistes die door besneeuwde naaldbossen lopen. Stap in Grindelwald zeker de trein in om naar het hoogste treinstation van Europa te toefen. Vanaf 3.454 meter hoogte is het uitzicht op de Eiger, Jungfrau en Mönch onvergetelijk.

Last Minute Berner-Oberland
Bekijk alle Last Minutes Berner-Oberland (10)

Adembenemend Berner-Oberland

Met zijn chique stadjes, helderblauwe meren en besneeuwde bergtoppen is Berner-Oberland een fotogenieke regio die ideaal is voor actievelingen. In de Zwitserse regio kun je naar hartenlust mountainbiken, wandelen en skiën. Bij TUI boek je een Last Minute Berner-Oberland dan ook het hele jaar door. Eén ding moet je ongeacht het seizoen sowieso doen: de trein naar de top van de Jungfraujoch nemen. Vanaf het hoogste treinstation van Europa, op 3.454 meter, is het uitzicht op het bergtrio Eiger, Jungfrau en Mönch adembenemend.

Het chique Grindelwald

Een van de meest schilderachtige dorpjes ter wereld ligt in Berner-Oberland. Grindelwald wordt omringd door het eerder genoemde bergtrio. Steile wanden, besneeuwde toppen en naaldbomen zorgen samen voor een fotogeniek plaatje. In de zomer is Grindelwald dé plek om te hiken en berg te beklimmen. In de winter kun je er skiën van de 206 kilometer aan pistes in skigebied Jungfrau Ski regio. De chique loungebarren en dure boetiekjes zorgen daarna voor vermaak. Al kun je in het luxe hotel van TUI ook de wellness opzoeken en relaxen tijdens de Last Minute Berner-Oberland.

Bekijk alle Last Minutes Berner-Oberland (10)