Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Wengen

De indrukwekkende bergwereld van de Zwitserse Alpen ligt letterlijk aan je voeten tijdens een Last Minute Wengen. Het autovrije dorp wordt met de trein verbonden met de 3466 meter hoge Jungfraujoch. Een ritje met de trein naar het hoogste treinstation van Europa voert je langs diepe ravijnen waar de mist langzaam wegtrekt, langs grillige bergwanden en langs naaldbossen. Houd de camera maar bij de hand.

Het romantische decor van Wengen

Houten chalets die tegen grillige bergwanden zijn opgebouwd. Diepe ravijnen waar ’s ochtends het laagje mist langzaam wegtrekt. En dichte naaldbossen die onontdekt zijn. Ze vormen samen de omgeving van het Zwitserse bergdorp Wengen. Voor natuurliefhebbers is een Last Minute Wengen een goed idee. En de schilderachtige omgeving kun je niet alleen tijdens het hiken of mountainbiken bewonderen. Ook vanuit de trein naar het hoogste treinstation van Europa, op de top van de 3466 meter hoge Jungfraujoch, is het uitzicht adembenemend. Vergeet de camera niet!

Skiën bij de Zwitserse Jungfraujoch

Ook in de wintermaanden rijdt de trein naar de Jungfraujoch. Stel je eens voor dat je uitkijkt op de besneeuwde bergtoppen van de Zwitserse Alpen en in de dorpjes in het dal de lichtjes aan ziet gaat. Romantischer wordt het bijna niet. Natuurlijk heb je eerst de omgeving verkent tijdens het skiën. Tijdens een Last Minute Wengen heb je 213 kilometer aan pistes tot je beschikking in de skigebieden Mürren en Grindelwald. Gelukkig kun je bijkomen in het luxe hotel van TUI. Daar staat ’s avonds de raclette voor je klaar en ook de wellness is voor je opgewarmd. Dat wordt genieten!

Bekijk alle Last Minutes Wengen (3)