Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Rondreis Zell am See / Kaprun

In de regio Zell am See / Kaprun beleef je een actieve rondreis door het indrukwekkende bergachtige gebied van de Oostenrijkse Alpen. De omgeving nodigt uit voor fietstochten langs het zoetwatermeer Zeller See met hoge bergen en groene alpenweiden als indrukwekkend decor. Tijdens een rondreis Zell am See / Kaprun geniet je naast actieve fietstochten ook van Oostenrijkse specialiteit in het hart van Kaprun.

Rondreis Zell am See / Kaprun

De bergtoppen van Zell am See / Kaprun

Een rondreis in Zell am See / Kaprun zorgt voor een heerlijke tijd in Oostenrijk. Waar de gebieden vooral om bekend staan zijn de vele kilometers aan pistes in de winter, maar in de zomermaanden vind je hier een verrassend mooi groen berggebied. De Oostenrijkse regio ligt bij de Zeller See en wordt versierd door hoge bergen en groene alpenweiden. Met het dorpje Thumersbach als vast verblijf hoef je tijdens deze rondreis niet met je koffers te slepen. Een rondreis Zell am See / Kaprun is inclusief fietsen. Dat komt goed uit want de omgeving rondom het hotel van TUI nodigt uit voor fietstochten langs het rustgevende zoetwatermeer Zeller See. De omliggende bergtoppen van de Kitzbüheler Alpen geven daarbij een indrukwekkend decor.

Actieve fietstochten en Oostenrijkse specialiteiten

In Zell am See zelf kun je na een actieve fietstocht neerploffen op een terrasje onder het genot van een verfrissend drankje uitkijkend op de kerk van Sint-Hippolytus. Naast Zell am See ontbreekt het natuurlijk niet aan een bezoek aan Kaprun tijdens de rondreis. Onderweg op je fietstocht fiets je in de richting van de Sigmund-Thun Klamm kloof met de gelijknamige waterval. Laat hier je fiets even staan want houten trappen en vlonders leiden je naar de indrukwekkende Kapruner Ache die hier naar beneden stort. Het luxe hotel van TUI zorgt voor de nodige comfort tijdens je actieve rondreis door Zell am See en Kaprun. In de avond kun je naar het hart van Kaprun waar de menukaarten van de vele restaurants volstaan met Oostenrijkse specialiteiten. Naast gerechten zoals Käsenocken en Kaiserschmarrn sluit je hier je dag af met Schnaps. Prost!