NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Rondreis Oregon

Ruig, onontdekt en wild Amerika ligt op je te wachten tijdens een rondreis Oregon. De staat in het noordwesten van Amerika wordt versierd door indrukwekkende natuurparken zoals Crater Lake en Columbia River Gorge. Een goed stel wandelschoenen om de watervallen, regenwouden en meren te bewonderen heb je zeker nodig. Bezoek ook eens de bruisende stad Portland of het pittoreske Newport waar je van verse krab smult.

Rondreis Oregon

De onontdekte natuur van Oregon

Untamed America ontdek je tijdens een rondreis Oregon. Deze staat in het noordwesten van Amerika staat bekend om zijn ongerepte natuurgebieden en pittoreske stadjes. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen, want het is hier onontdekt, ruig en beeldschoon. Rijd met de huurauto naar Crater Lake National Park en maak een wandeling langs het diepblauw gekleurde meer. De imposante bergen en groene naaldbossen zorgen voor een schilderachtig uitzicht. Zet zeker ook koers naar de Columbia River Gorge waar kletterende watervallen en dichte regenwouden je verwelkomen. Een goed stel wandelschoenen mogen niet ontbreken tijdens de rondreis Oregon.

Op ontdekking in bruisend Portland

De bewoonde wereld kom je tijdens een rondreis Oregon tegen in de bruisende stad Portland. In deze stad barst het van de boerenmarkten, kraampjes met street food en kunstmusea. In Downtown Portland kun je zelfs tax free shoppen. Bewonder vervolgens de kleurrijke parken en architectonische bruggen en je snapt waarom Portland zo geliefd is. Ook in de schilderachtige kustplaats Newport kom je ogen tekort. Vooral in de haven is het goed toeven. Zie hoe de krabvissers terug keren met de vangst van de dag en proef van deze zeevrucht in een van de gezellige restaurants. In de verte verlicht de Yaquina Bay vuurtoren af en toe de gelijknamige baai.