Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
West-Vlaanderen

Vakantie West-Vlaanderen

  1. Vakantie
  2. België
  3. West-Vlaanderen

Door te kamperen op een camping in West-Vlaanderen geniet je van zon, zee en strand in het buitenland, zonder lang met de auto onderweg te hoeven zijn. De provincie in België ligt aan de Noordzeekust. Vanaf de luxe camping van TUI lig je zo op het zandstrand. Wissel je zonvakantie ook eens af met een wandeling langs de stranden en polders bij Westende. Of geniet van een wafel op het marktplein van Nieuwpoort.

Appartement West-Vlaanderen

Lekker uitwaaien bij de zuiderburen? Dat kan bijvoorbeeld in de historische kustplaats Oostende, de ‘Koningin der Badsteden’ in België. Vanaf uw appartement in West-Vlaanderen bent u zo op het lange zandstrand. Of u nu een weekendje weg gaat of een midweek, in Oostende is genoeg te doen. Bekijk bijvoorbeeld het Fort Napoleon, de vijfhoekige verdedigingsvesting, of bezoek het Noordzeeaquarium met de kids en ontdek wat er zoal rondzwemt in de Noordzee tijdens een familievakantie. Liever op stedentrip? Het is vanaf het appartement van TUI maar een halfuurtje rijden naar Brugge, een eeuwenoude stad met vele pittoreske bruggetjes over de 'rijen', zoals de vele kanaaltjes in Brugge worden genoemd. Deze boogbruggen en de vele 19e eeuwse panden hebben Brugge de bijnaam 'Venetië van het Noorden' opgeleverd. Erg leuk is om Brugge per paardenkoets te doorkruisen, het is net of je twee eeuwen teruggaat in de tijd!

Aan de kust kamperen in West-Vlaanderen

Met de auto op zonvakantie naar het buitenland, zonder ver te hoeven rijden? Ga een paar dagen kamperen bij onze zuiderburen op een camping in West-Vlaanderen! Deze Belgische provincie bestrijkt de hele Noordzeekust van het land. Met een paar uur rijden sta je al op de luxe camping van TUI in Westende, die op slechts 900 meter van het zandstrand ligt. Ook vanaf de 4 sterren camping in Nieuwpoort is het slechts 5 kilometer rijden naar het strand toe. Voor je het weet waan je je in het buitenland op een badlaken onder de zon.

Langs stranden en polders wandelen in Westende

Kamperen op een camping in West-Vlaanderen hoeft geen pure strandvakantie te zijn. Westende is het vertrekpunt van diverse wandelroutes langs stranden, duinen en polders. Hier kun je in alle rust wandelen door het mooie landschap, terwijl je geniet van de frisse zeelucht. Ga voor de afwisseling ook eens een dagje uit naar een stad als Nieuwpoort. Strijk neer op het terras aan het kleurrijke Marktplein, voor een drankje en een Belgische wafel met uitzicht op het stadhuis. Dit gebouw werd in 1922 in Vlaamse neo-renaissancestijl gebouwd. Het is op en top genieten in West-Vlaanderen.

Bekijk alle vakanties West-Vlaanderen (17)