Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Camping West-Vlaanderen

Door te kamperen op een camping in West-Vlaanderen geniet je van zon, zee en strand in het buitenland, zonder lang met de auto onderweg te hoeven zijn. De provincie in België ligt aan de Noordzeekust. Vanaf de luxe camping van TUI ben je zo op het zandstrand. Wissel je zonvakantie ook eens af met een wandeling langs de stranden en polders bij Westende. Of geniet van een wafel op het marktplein van Nieuwpoort.

Populaire bestemmingen

Aan de Belgische kust kamperen in West-Vlaanderen

Met de auto op zonvakantie naar het buitenland, zonder ver te hoeven rijden? Ga een paar dagen kamperen bij onze zuiderburen op een camping in West-Vlaanderen! Deze Belgische provincie bestrijkt de hele Noordzeekust van het land. Met een paar uur rijden ben je al op de luxe camping van TUI in Westende, die op slechts 900 meter van het zandstrand ligt. Ook vanaf de 4 sterren camping in Nieuwpoort is het slechts 5 kilometer rijden naar het strand toe. Voor je het weet lig je al op je badhanddoek te vertoeven onder zon, terwijl je toch van een ‘buitenlandgevoel’ geniet.

Langs stranden en polders wandelen in Westende

Kamperen op een camping in West-Vlaanderen hoeft geen pure strandvakantie zijn. Westende is het vertrekpunt van diverse wandelroutes langs stranden, duinen en polders. Hier kun je in alle rust wandelen door het mooie landschap, terwijl je geniet van de frisse zeelucht. Ga voor de afwisseling ook eens een dagje uit naar een stad als Nieuwpoort. Strijk neer op het terras aan het kleurrijke Marktplein, voor een drankje en een Belgische wafel met uitzicht op het stadhuis. Dit gebouw werd in 1922 in Vlaamse neo-renaissancestijl gebouwd.

Bekijk alle campings West-Vlaanderen (2)

Veelgestelde vragen West-Vlaanderen

BestCamp Strand Westende is de best beoordeelde camping in West-Vlaanderen. 

BestCamp Strand Westende is een kindvriendelijke camping in West-Vlaanderen. 

Populaire vakantiebestemmingen in West-Vlaanderen zijn de plaatsen Brugge, Nieuwpoort en Westende

Brugge is een stad in West-Vlaanderen, daar is genoeg te doen. Via GoTUI.com kun je excursies boeken in West-Vlaanderen. Bijvoorbeeld deze dagtocht in Brugge.

Met de auto van Utrecht naar West-Vlaanderen ben je gemiddeld 2 uur en 45 minuten onderweg. De precieze tijd hangt af van de bestemming waar je naartoe rijd.