Toe aan TUI - We mogen weer naar Spanje, Griekenland en Portugal. Boek en vertrek zo snel mogelijk!

Vakantie Golden Sands

Relaxen op het strand, cultuur snuiven en shoppen in Varna en dansen tot de late uurtjes in een van de vele hippe nachtclubs. Klinkt dit als een dream come true? Boek dan een vakantie naar Golden Sands. Hier krijg je precies wat je verwacht van een vakantieoord met zo'n veelbelovende naam: luxe resorts en eindeloze zandstranden waar je tijdens je zonvakantie in Bulgarije ongestoord aan je vakantiekleurtje kunt werken.

Luxe strandvakantie in Bulgarije

Zonaanbidders opgelet, voor een strandvakantie in Bulgarije moet je in de badplaats Golden Sands zijn. Dit luxe vakantieoord aan de Bulgaarse kust doet haar naam eer aan: hier vind je de mooiste stranden en de meest luxe resorts. Tijdens een vakantie in Golden Sands liggen zowel het strand als het zwembad bij het 4 sterren hotel van TUI aan je voeten. Wel zo leuk, een beetje afwisseling tijdens je vakantie, toch? Over afwisseling gesproken, mocht je tijdens je strandvakantie in Golden Sands ook de behoefte hebben aan een beetje cultuur, dan rijd je in ongeveer 20 minuutjes naar het centrum van Varna, de op drie na grootste stad van Bulgarije. Shopaholics kunnen zich uitleven in de Grand Mall of het Mall Varna shopping centre. Of ga op de culturele toer en ontdek de historische bezienswaardigheden van de stad. Neem bijvoorbeeld een kijkje bij het archeologisch museum en ontdek bijzondere gebruiksvoorwerpen en kunstschatten uit onder andere de Byzantijnse periode.

All Inclusive genieten in Golden Sands

Bulgarije is in vergelijking met andere Europese vakantielanden nog relatief goedkoop. Altijd fijn natuurlijk, en wie nog meer wil besparen kan bij TUI ook kiezen voor een All Inclusive vakantie in Golden Sands. Zo kun je onbeperkt genieten van eten en drinken in het hotel en hoef je je geen zorgen te maken over extra kosten. Plus, je kunt met een gerust hart een tweede - of derde - cocktail bestellen terwijl je lekker ligt te chillen bij het zwembad van het hotel.

Bekijk alle vakanties Golden Sands (1)