Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Bad Birnbach

Vakantie Bad Birnbach

  1. Vakantie
  2. Duitsland
  3. Beieren
  4. Beierse Woud
  5. Bad Birnbach

Badderen in een omgeving van bloemenweides, loofbossen en steile afdalingen; je doet het tijdens een vakantie Bad Birnbach. Dit Duitse kuuroord ligt in het kleurrijke Beieren en is bekend om zijn Rottal Terme spa. In de 31 bad-eilanden kun je de hele dag heerlijk ontspannen. En ook de sauna’s van het Vitarium zijn het bezoeken waard. Na het kajakken over de rivier de Rott heb je die ontspanning wel verdiend.

Appartement Bad Birnbach

Wie in alle vrijheid een ontspannen vakantie in het Beierse Woud wil combineren met sportieve activiteiten zit goed in een appartement in Bad Birnbach. Zoals de naam al verklapt is Bad Birnbach een heus kuuroord in de Duitse regio Beieren. Je wordt dan ook overrompeld door de vele wellnesscentra in de buurt van het appartement van TUI. Vlakbij vind je de 'Rottal Therme' met maar liefst 31 verschillende baden met heilzaam water.
Terwijl je ligt te ontspannen kijk je uit op het glooiende heuvellandschap van Bad BirnBach. De omgeving rondom Bad Birnbach laat zich dan ook goed lenen voor een actieve fietstocht langs loof- en naaldbossen. Begin de dag goed met een royaal ontbijt, wat elke dag vers wordt bereid door de eigenaars van het 4 sterren appartement in Bad Birnbach, om vervolgens vol energie de natuur in te trappen. 

Bekijk alle appartementen Bad Birnbach (1)

Een actieve tocht door kleurrijk Beieren

Kuuroord Bad Birnbach is een ideale bestemming voor actievelingen die weten hoe te ontspannen. Het pittoreske stadje wordt omringd door het Beierse heuvelland vol bloemenweides en loofbossen. Tel daar de goed onderhouden wandelpaden en de steile afdalingen bij op en je snapt dat het tijdens een vakantie Bad Birnbach vooral om wandelen en fietsen draait. Al kun je de schilderachtige omgeving ook ontdekken tijdens een boottocht over de Rott. Deze rivier stroomt niet alleen langs Bad Birnbach, maar ook dwars door Beieren.

Relaxen in de Rottal Therme

Liefhebbers van bubbelbaden, sauna’s en thermale zwembaden opgelet; tijdens een vakantie Bad Birnbach kun je niet om de Rottal Therme heen. Het kuuroord bestaat uit 31 bad-eilanden die omhoog borrelen uit de Rottal bergen. En ook de grootste sauna- en thermenwereld van Midden-Europa, het Vitarium, bevindt zich in het complex. Je loopt vanuit de sauna zo naar het buitenzwembad. Dankzij de lessen Aqua Fit kun je er ook nog iets actiefs doen. Oh ja, het luxe hotel van TUI ligt op loopafstand van de spa, dus na een dagje kuren kruip je zo je bed in.

Bekijk alle vakanties Bad Birnbach (1)