Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Inzell

Ontsnap aan de hectiek van alledag tijdens een vakantie in Inzell. Dit Idyllische plaatsje in het Duitse Beieren is een echte aanrader voor natuurliefhebbers en wandelaars! Geniet van de frisse berglucht die dit luchtkuuroord te bieden heeft tijdens een wandeling langs de alpenweides met uitzicht op de Chiemchauer bergen. En met de ‘Inzell Card’ heb je gratis toegang tot het zwembad en de sauna.

Lekker wandelen in Inzell

Tijdens een vakantie in Inzell reis je af naar een sfeervol plaatsje in het hart van Chiemgau, een prachtige en natuurrijke streek in het Duitse Beieren. Inzell staat daarnaast vooral bekend als luchtkuuroord, dus je hebt hier frisse lucht en ontspanning in overvloed! Enthousiaste wandelaars en natuurliefhebbers komen in Inzell zeker aan hun trekken. In Beieren vind je ruim 40.000 kilometer aan gemarkeerde wandelpaden: dat komt overeen met een wandeling rond de aarde! Ontdek de verschillende wandelroutes tussen de dorpen en geniet van het prachtige uitzicht op de alpenweiden en de Chiemchauer bergen. Of ga lekker mountainbiken en bergbeklimmen. Aan het eind van een enerverende vakantiedag kun je genieten van de Beierse gezelligheid en gastvrijheid in een van de restaurants in het centrum van Inzell.

Naar de Chiemsee ook wel het Beierse Meer

Ook voor een gezellige familievakantie zit je in Inzell helemaal goed. Het plaatsje is namelijk onderscheiden met het Kinderland Bayern-keurmerk. Ga lekker met zijn allen op pad en maak een uitstapje naar de Chiemsee, ook wel het Beierse Meer genoemd in de volksmond. Vanaf het appartement in TUI is het slechts een half uur rijden. Huur een waterfiets voor een middag vol waterpret, of geniet al pootjebadend van het uitzicht op de waterlelies, het wuivende riet en de omliggende bergen. Ook leuk: breng een bezoek aan het slot Herrenschiemsee van de Beierse Koning Lodewijk II. Wanneer je een vakantie bij TUI boekt inclusief ‘Inzell Card’ kun je niet alleen gratis reizen met het openbaar vervoer, maar ook onbeperkt gebruik maken van een heleboel wellness faciliteiten! Terwijl de kids een bommetje maken in het zwembad, geniet jij van een momentje voor jezelf in de sauna.

Bekijk alle vakanties Inzell (2)