Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Riedlhütte

Pak de wandelschoenen maar in voor een vakantie naar Riedlhütte. Dit dorp ligt midden in het Beierse Woud, in Zuidoost-Duitsland. Welke kant je ook opkijkt, hier zie je overal bomen en heuvels. Het is een waar wandelparadijs. Zo wandel je bijvoorbeeld over de 700 kilometer lange Goldsteig-route. Ook voor gezinnen is Riedlhütte ideaal. De kinderen ravotten, zoeken goud of beklimmen het boomkroonpad. Vervelen is hier onmogelijk!

Vanuit Riedlhütte de Goldsteig-route wandelen

In het oosten van Duitsland, tussen de Tsjechische en Oostenrijkse grens, strekt het Beierse Woud zich kilometers ver uit. Midden tussen de bosrijke heuvels ligt het dorp Riedlhütte. Dit is een paradijselijke bestemming voor wandelaars. Door de bossen slingeren namelijk honderden kilometers wandelpaden. Een deel daarvan hoort bij de Goldsteig-route. Dit lange afstandspad garandeert bijna 700 kilometer wandelplezier. Na al dat wandelen tijdens een vakantie in Riedlhütte is een gemoedelijk hotel een must. Gelukkig ademt het hotel van TUI in Riedlhütte typisch Beierse gastvrijheid. Hier slaap je vast en zeker als een roos.

Het Beierse Woud is een speelparadijs voor kinderen

Een vakantie in Riedlhütte is geknipt voor gezinnen. Je reist met je eigen auto naar het Duitse dorp, dus alle bagage kan makkelijk mee. Voor kinderen is het Beierse Woud een speelparadijs. Ravotten in het bos, zwemmen of goud zoeken, het kan hier allemaal. Bezoek ook eens het boomkroonpad in Neuschönau, op een kwartier rijden van Riedlhütte. De uitzichten over de Beierse bomen zijn fenomenaal. Je kijkt je ogen uit. Valt het weer eens een dagje tegen? Dan kun je in het Woudhistorie-museum in Sankt Oswald tóch nog alles leren over het bos. Ook leuk als het niet regent.

Bekijk alle vakanties Riedlhütte (1)