Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Cleebronn

Jong of oud, een autovakantie naar Cleebronn in het Zuid-Duitse Baden-Württemberg is plezier voor het hele gezin. Vanuit het vakantiepark van TUI loop je zo pretpark Tripsdrill in. En bekijk Cleebronn van bovenaf na een klim op de Michaelsberg. Vergeet tijdens je vakantie in Cleebronn niet de avonden in te luiden met een lokale rode of witte wijn van Zuid-Duitse bodem. Zum Wohl!

Cleebronn: overnachten in Tripsdrill

Op minder dan 5 uur rijden vanaf de Nederlandse grens ligt Cleebronn, een plaats in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg. Deze streek in Zuid-Duitsland staat bekend om de wijngaarden, glooiende heuvels en sprookjeskastelen. Nadat je geslapen hebt in een boomhut of pipowagen loop je vanaf het vakantiepark van TUI in Cleebronn zo attractiepark Tripsdrill in. Spannende achtbanen en een wildwaterglijbaan voor de waaghalzen en een kinderboerderij waar de kleintjes kennismaken met schapen, ezels en de herten kunnen voeren. En in het naastgelegen wildpark spot je meer dan 50 soorten bewoners als bruine beren, wolven en lynxen. In het bos kun je hoog in de bomen klauteren en slingeren in touwen of je loopt het blotevoetenpad.

Cultuur snuiven in en rondom Cleebronn

In Baden-Württemberg ligt de prominente Michaelsberg, die zo’n zestig meter boven het vlakke land uittorent. Na een klim word je beloond met een uitzicht over Cleebronn en de uitgestrekte groene vlaktes met wijngaarden. Wanneer je zoekt naar een stukje geschiedenis, vind je hier de abdij van Michaelsberg. Deze werd gesticht in de elfde eeuw als klooster en is tegenwoordig een jeugdherberg. Meer cultuur snuif je tijdens je vakantie in Cleebronn in het nabijgelegen Stuttgart. Bezoek je als auto-fanaat het Porsche of Mercedes-Benz museum? Of struin je liever door de kleurrijke kunstgalerijen? Terug in Cleebronn luid je de avond in met een lokale witte of rode wijn.

Bekijk alle vakanties Cleebronn (1)