Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Hausen-Roth

Even ontsnappen aan de alledaagse hectiek in een bosrijke omgeving? Een vakantie naar Hausen-Roth in het Duitse Beieren is altijd een goed idee! Hausen-Roth ligt midden in het natuurreservaat Rhön en is een ideale bestemming voor wandelaars en natuurliefhebbers. Ontdek de schoonheid van natuurgebied de Thüringische Rhön tijdens een wandel- of fietstocht of maak een uitstapje naar het populaire kuuroord Bad Kissingen.

Vakantie in natuurrijk Hausen-Roth

Natuurliefhebbers en wandelaars kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie in Hausen-Roth! Vanuit het appartement van TUI op 700 meter hoogte heb je een fenomenaal uitzicht op de bosrijke omgeving. En wanneer je ’s ochtends de gordijnen opent, zie je het natuurlijke decor van uitgestrekte dennenbossen, imposante bergen en valleien. Zo wil je elke dag toch wel wakker worden? Het complex is de ideale uitvalsbasis voor een fietstocht of ontspannen wandeling. Ook fraai is het op loopafstand gelegen natuurpark de Thüringische Rhön, waar je met je camera de verschillende flora vastlegt en geniet van de heerlijke dennengeur.

Kuren in Bad Kissingen

Toe aan wat ontspanning tijdens je vakantie in Hausen-Roth? Stap dan in de auto en rijd in circa een uurtje naar het populaire kuuroord Bad Kissingen in Zuid-Duitsland. Hier vind je meerdere spa’s en gezondheidsfaciliteiten. Een ander middeleeuwse stad die zeker een bezoek waard is, is het kuuroord Bad Bocklet in het zuiden. Hier vind je onder andere de Balthasar-Neumann bron, een bad met koolzuurrijk water wat een positief effect heeft op de bloedsomloop. Wie liever in Hausen-Roth zelf blijft, boekt een massage bij het wellnesscentrum van het appartementencomplex in Hausen-Roth. Terwijl je geniet van een momentje voor jezelf vermaken de kids zich in het subtropisch zwemparadijs!

Bekijk alle vakanties Hausen-Roth (1)