Tot 50,- korting op wintervakanties dicht bij huis
La Clusaz

Vakantie La Clusaz

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Franse Alpen
  4. Haute Savoie
  5. Massif des Aravis
  6. La Clusaz

De Mont Blanc beklimmen per fiets, watersporten op het Meer van Annecy en wandelen door de alpenweiden van Massif des Aravis. Het zijn maar een paar mogelijkheden tijdens een vakantie La Clusaz. Dit bergdorp ligt in de Franse Alpen en is wereldberoemd om de Reblochon-kaas. Bij een van de authentieke boerderijen rondom het dorp kun je proeven van dit kaasje. Ondertussen is het uitzicht op de hoge bergtoppen onvergetelijk.

Vakantie La Clusaz
  • Sfeervol bergdorp
  • Wandelen door het Massif des Aravis
  • Smullen van de beroemde Reblochon-kaas
  • Met de kabelbaan naar de Grenéche
Bekijk alle vakanties La Clusaz (3)

Proeven van de Reblochon-kaas van La Clusaz

In de Franse Alpen is het bergdorp La Clusaz de perfecte plek voor een actieve vakantie. La Clusaz is geliefd bij wintersporters, maar in de zomermaanden kun je hier in alle rust wandelen door de alpenweiden van Massif des Aravis. De geurige bloemen en hoge bergen van de Alpen zorgen voor een indrukwekkend uitzicht. Om ook de vele koeien niet te vergeten die luidruchtige bellen om hun nek dragen. De koeien van La Clusaz worden gebruikt om de beroemde Reblochon-kaas te maken. Tijdens een vakantie La Clusaz passeer je tijdens een wandeltocht authentieke boerderijen waar je van de kaas kunt proeven. Uitrusten doe je bij terugkomst in de houten chalet van TUI.

Actieve uitstapjes tijdens een vakantie La Clusaz

Onvergetelijke dagtripjes beleef je tijdens een vakantie La Clusaz in de omgeving van het dorp. La Clusaz ligt namelijk tussen de Mont Blanc en het Meer van Annecy in. Vergeet je fiets niet mee te nemen naar het chalet in La Clusaz zodat je de 4.800 meter hoge Mont Blanc kunt beklimmen. Liefhebbers van watersport kunnen koers zetten naar het Meer van Annecy en kanoën, zeilen en jetskiën op dit schoonste meer van Frankrijk. Op een van de omliggende kiezelstrandjes is het goed toeven onder de zon. Bezoek ook eens de gelijknamige stad met het middeleeuwse kasteel van Annecy. Om over de vele kanaaltjes, kleurrijke huizen en sfeervolle terrasjes nog maar te zwijgen.

Bekijk alle vakanties La Clusaz (3)