Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Bad Neuenahr

In het Duitse kuuroord Bad Neuenahr kun je heerlijk bijkomen in de heilzame bronnen die deze stad zijn mondaine uitstraling geven. Vooral de Apollinarisbron is wereldberoemd. Tijdens een vakantie Bad Neuenahr is het goed toeven in de warmwaterbronnen, sauna's en jacuzzi's die in de thermen te vinden zijn. Cultuurliefhebbers kunnen via de rivier de Ahr naar het middeleeuwse Ahrweiler wandelen en de vakwerkhuizen bewonderen.

Badderen tijdens vakantie Bad Neuenahr

De naam geeft het al een beetje weg maar Bad Neuenahr is een kuuroord in het westen van Duitsland waar je heerlijk kunt badderen in heilzame bronnen. Het koolzuurhoudend mineraalwater van de Apollinarisbron is wereldberoemd. Door de hele stad zijn verschillende thermen te vinden waar je met uitzicht op de rivier de Ahr kunt ontspannen in warmwaterbaden, sauna's en bubbelbaden. De vele vijvers en bloemenpracht in het kurpark Bad Neuenahr, het casino en de witte patriciërshuizen geven de stad een mondaine uitstraling. Tijdens een vakantie Bad Neuenahr is het ook op een van de terrassen in de stad goed toeven met een Riesling wijntje.

Een stadswandeling door middeleeuws Ahrweiler

Voor cultuurliefhebbers valt er tijdens een vakantie Bad Neuenahr genoeg te ontdekken. Vanuit het luxe hotel van TUI loop je langs de rivier de Ahr zo naar Ahrweiler. Deze historische stad wordt omringd door middeleeuwse stadsmuren met eeuwenoude poorten en torens. De vestinggracht maakt het middeleeuwse plaatje compleet. Binnen de muren wachten geplaveide straatjes, sfeervolle pleinen en authentieke vakwerkhuizen. Iedere week wordt er een stadswandeling georganiseerd in Ahrweiler en kun je de rijk versierde erker van het vakwerkhuis Wolffsche Haus bewonderen. Of zoek een terras op en geniet van een Berlinerbol en een pul bier.

Bekijk alle vakanties Bad Neuenahr (1)