Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Vidauban

Ga modellen en voetballers achterna en ontdek tijdens een vakantie Vidauban de mondaine Côte d’Azur. Azuurblauwe baaien waar peperdure jachten dobberen en bekende badplaatsen als Saint-Tropez liggen voor je klaar. Verblijven doe je in stijl. In een luxe villa. En dat tussen de wijngaarden en lavendelvelden. Vergeet dan ook niet om je fiets mee te nemen voor een tocht door de fotogenieke landschappen van Zuid-Frankrijk.

Touren langs de chique Côte d’Azur

In stijl aan de Côte d’Azur vertoeven doe je tijdens een vakantie Vidauban. Waar de rich & famous voor het nabijgelegen Saint-Tropez kiest, verblijf jij tussen de wijngaarden. In een luxe villa. Met eigen auto rijd je zo naar de mondaine kustlijn met zijn azuurblauwe baaien en witte strandjes. Om de chique badplaatsen niet te vergeten. Geniet van de zon en zie de peperdure jachten af en aan varen of stap zelf aan boord van een zeilboot voor een tocht over de Middellandse Zee. Dat doe je natuurlijk vanuit Saint-Tropez waar bekende voetballers en modellen zomaar naast je op het terras kunnen zitten.

Een smaakvolle fietstocht

Vergeet tijdens de vakantie Vidauban niet om de fiets mee te nemen. Zodra je het vakantiepark van TUI verlaat kom je terecht in een heuvelachtig gebied vol wijngaarden en paarskleurige lavendelvelden. Ideaal voor een ontdekkingstocht per fiets. Onderweg kun je natuurlijk altijd even stoppen bij een wijnhuis en van de lokale wijnen proeven. Bijkomen doe je daarna in het waterpark met glijbanen op het luxe vakantiepark. Een frisse plons is wel zo lekker. En leuk voor de kids. Geen zin om ’s avonds zelf te koken? Het centrum van Vidauban ligt op loopafstand en heeft gezellige restaurants met quiche lorraine, ratatouille en clafoutis op de menukaart.

Bekijk alle vakanties Vidauban (1)