Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Vidauban

Vakantie Vidauban

  1. Vakantie
  2. Frankrijk
  3. Côte d'Azur
  4. Vidauban

In de schaduw van roemruchte steden als Saint-Tropez en Cannes ligt Vidauban aan de Côte d’Azur.
Dit Zuid-Franse plaatsje beschikt over een gezellig dorpsplein met sfeervolle terrassen en bars. In een groene omgeving, gevuld met boomgaarden en wijngaarden, is fietsen een verademing. Tijdens uw vakantie Vidauban ontloopt u het massatoerisme, maar zijn grote steden binnen handbereik.

Fijnproeven in de Provence

Het authentieke Franse dorp Vidauban ligt in het zuidoosten van Frankrijk aan de Côte d’Azur.
Doordat de grote steden zoals Saint-Tropez en Cannes in de buurt van Vidauban liggen, wordt dit dorp vaak over het hoofd gezien. Lekker rustig dus!

Het dorp beschikt over een gezellig dorpsplein met terrassen, bars en een sfeervolle brasserie. Ideaal om na een fietstocht door de groene omgeving bij te komen of na te kletsen. De rust om u heen maakt alles nog aannemelijker tijdens uw vakantie Vidauban. 

Overal om u heen ziet u boom- en wijngaarden. Want wie Provence zegt, zegt wijn. In de vele wijnkelders die de stad rijk is proeft u de lekkerste Franse wijnen. Ook worden er regelmatig wijnfeesten georganiseerd in Videauban.

Ook zoetekauwen kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Vidauban. In het knusse honingwinkeltje in het centrum van Vidauban kunt u nougat proeven, een van de specialiteiten van de Provence. De nougat is gemaakt van onder andere honing, suiker, geroosterde noten en eiwitten.

Perfecte uitvalsbasis

In het vakantiepark van TUI in Vidauban wacht uw eigen villa om u tegen te zeggen. Na ongeveer 25 kilometer rijden ligt u in het water van de Golf van St. Tropez. Hebben uw kinderen bij terugkomst nog niet genoeg water gezien? Het waterpark met de glijbanen op het terrein krijgt ze zeker moe.

In de omgeving van het kindvriendelijke vakantiepark liggen er overigens ook steden om van te watertanden. Ontdek binnen een uur overdadige luxe in het chique Saint-Tropez of bekijk Cannes waar de grootste filmsterren hebben geslapen tijdens het jaarlijkse filmfestival.

Bekijk alle vakanties Vidauban (1)