Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Vassilias

In het zuidoosten van het Griekse eiland Skiathos is het tijdens een zonvakantie goed toeven in Vassilias. Dit dorpje wordt versierd door een wit zandstrand, groene heuvels en een azuurblauwe baai waar kleurrijke bootjes ronddobberen. Tijdens een vakantie Vassilias verblijf je met TUI in een luxe 5 sterrenhotel aan het strand. Bezoek ook eens de schilderachtige hoofdstad Chora en treed de filmset van Mamma Mia binnen.

Vakantie Vassilias
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder

Het idyllische decor van Vassilias

Een luxe zonvakantie in alle rust doorbrengen doe je in het dorpje Vassilias op het Griekse eiland Skiathos. Vassilias ligt in het zuidoosten van eiland net buiten de hoofdstad Skiathos-stad. Een wit zandstrand, azuurblauwe baai met dobberende bootjes en groene heuvels geven Vasillias een idyllisch gezicht. Het luxe 5 sterrenhotel van TUI is gebouwd tegen de heuvels en staat direct aan het strand. Na een ontbijt met Griekse yoghurt kun je tijdens een vakantie Vassilias lekker luieren op het strand of heel actief waterskiën door de baai. Al is het in een cabana rondom het zwembad ook goed toeven in het luxe hotel van TUI.

Flaneren in schilderachtig Chora

Om Skiathos-stad kun je niet heen tijdens een vakantie Vassilias. De hoofdstad van Skiathos wordt ook wel Chora genoemd en is een geliefde vakantiebestemming onder de jetset. Dat komt door de nauwe straatjes met doorkijkjes, boetieks en witte huisjes met blauwe luiken. Maar ook door de vele mondaine beachclubs, sfeervolle taverna's en de luxe jachthaven die Chora versieren. De hoofdstad van Skiathos is de plek om te flaneren en een gezellige avond uit te beleven. Wil je alvast in de stemming komen? Bekijk dan de film Mamma Mia die op Skiathos en in Chora is opgenomen.