NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Noord-Dalmatië

Midden in Kroatië, aan de azuurblauwe Adriatische Zee, ligt de fotogenieke regio Noord-Dalmatië. Romantische steden vol historische schatten, parelwitte stranden die bijna Caribisch aan doen en azuurblauwe baaien vormen samen het landschap. Voor zowel cultuurliefhebbers als zonaanbidders is er genoeg te ontdekken tijdens de vakantie Noord-Dalmatië. En dat doe je met eigen auto. Wel zo makkelijk.

Op verkenning in idyllisch Noord-Dalmatië

Met zijn azuurblauwe baaien, onontdekte steden en parelwitte stranden is Noord-Dalmatië een fotogenieke regio die het goed doet op ansichtkaarten. De Kroatische regio strekt zich uit langs de Adriatische Zee en is met eigen auto goed te bereiken. Ondanks de paradijselijke plaatjes is Noord-Dalmatië voor een groot deel onontdekt. Rustzoekers zullen zich dan ook helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Noord-Dalmatië. En of je nu kiest voor een luxe hotel met zeezicht of een schaduwrijke camping tussen de pijnbomen; met eigen auto kun je alle kanten op.

Zonnige dagen en culturele momenten

Zet tijdens de vakantie Noord-Dalmatië zeker koers naar de badplaats Sibenik met zijn White Beach. Het parelwitte strand staat in het lijstje van de 10 mooiste stranden van Kroatië en doet bijna Caribisch aan. Zonaanbidders opgelet! Bij TUI kun je tijdens de zonvakantie in Kroatië zelfs verblijven in een luxe resort aan White Beach. Meer een cultuurliefhebber? Kies dan voor het romantische kasteelhotel in Zadar en verblijf in het oude centrum met zijn vele historische schatten. En je loopt ook zo naar het beroemde zee-orgel, een architecturaal geluidskunstobject dat door de golven van de Adriatische Zee bespeelt wordt.

Bekijk alle vakanties Noord-Dalmatië (30)