Hola Canarische Eilanden! Bij vertrek 31/10 - 1/11: incl. sneltest op Schiphol

Vakantie Firostefani

Een vakantie in Firostefani biedt een perfecte mix van rust en levendigheid. Dit dorp ligt op het Cycladen-eiland Santorini en is een witte oase van rust. Je geniet er van magische zonsondergangen en betoverende uitzichten op de caldera. Voor wat meer levendigheid wandel je in 10 minuten naar Fira, de hoofdstad van Santorini. Hier ontdek je restaurants, winkels en musea. Vooral het prehistorische museum is een aanrader.

Vakantie Firostefani
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Firostefani (1)

Betoverend Firostefani

Laat je betoveren door het zicht op de caldera tijdens een vakantie in Firostefani. Dit dorp ligt op Cycladen-eiland Santorini, direct aan de kraterrand. De stralend witte huizen van Firostefani liggen tussen Firo en Omerovigli ingeklemd. Hierdoor sust de rustige omgeving je elke avond in slaap, maar sta je ook binnen 10 minuten in het levendigere Fira. Het 4 sterren hotel van TUI is ingericht als een traditionele 'cave', mét moderne gemakken. Van een fijn ontbijtbuffet tot een zonneterras inclusief schitterend panorama over de Egeïsche Zee. Een ding is zeker: tijdens deze zonvakantie zal het je aan niets ontbreken.

Fotogeniek Santorini

Op zoek naar de perfecte plek voor een selfie? Tijdens een vakantie in Firostefani ontdek je de ene mooie fotospot na de andere. Koers bijvoorbeeld dwars door de nauwe straatjes vol witte huizen naar de Agios Theodori kerk. Zijn 3 blauwe koepels herken je uit duizenden. Ze staan namelijk op elk plaatje van Santorini. Langs de kerk loopt een geplaveid wandelpad richting Fira, de hoofdstad van het eiland. Het adembenemende uitzicht over de caldera maakt de wandeling al de moeite waard. Eenmaal in Fira vind je steile straatjes met restaurants en winkeltjes. Meer weten over Santorini's geschiedenis? Bezoek dan het prehistorisch museum in Fira.

Bekijk alle vakanties Firostefani (1)