Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Cycladen

Iedereen kent het beeld wel: spierwitte huisjes met blauwe kozijnen, gebouwd tegen de bergen en met een schitterend uitzicht over de Egeïsche Zee. Tijdens een vakantie Cycladen kun je dit met eigen ogen zien. Op Santorini geniet je van de mooiste zonsondergang ter wereld, terwijl je in Mykonos-stad eindeloos kunt proosten op een geslaagde zonvakantie met de vijf beroemde windmolens op de achtergrond.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Cycladen vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Vakantie Cycladen
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Cycladen (51)

De bekende ansichtkaart van de Cycladen

Als pareltjes schitteren de maar liefst 56 eilanden van de Griekse eilandengroep de Cycladen middenin de Egeïsche Zee. Tijdens een vakantie Cycladen stap je als het ware in een kleurrijke ansichtkaart waar de welbekende witgekalkte huisjes met hun blauwe kozijnen en daken het decor sieren. Toch zullen ook de sfeervolle steegjes die door de authentieke dorpen lopen, de typerende Griekse windmolentjes en het felblauwe water van de Egeïsche Zee je hart vast sneller laten kloppen. Gelukkig kun je verblijven in een van de talloze luxe hotels van TUI om de charmante eilandengroep beter te leren kennen.

Sprookjesachtig Santorini

Een van die eilanden waarbij de fotocamera niet mag ontbreken is het schilderachtige Santorini dat zijn uitstraling dank aan hoge bergen, diepe afgronden, vulkaanrotsen en adembenemende zonsondergangen. De allermooiste zonsondergangen waarbij de oranje kleurschakelingen een warme goed verspreiden over de witte huisjes kun je gadeslaan in het hoger gelegen dorp Oia. Vanuit een 4 sterren hotel van TUI is het nippen van een Ouzo vanaf het beroemde terras ‘Golden Sunset’ absoluut een must-do. Zoals de naam al doet vermoeden kun je hier de mooiste zonsondergangen ter wereld bewonderen.

Feestelijk Mykonos

Tijdens een vakantie Cycladen mag ook Mykonos niet ontbreken. Op dit bruisende eiland zijn de leukste barretjes en discotheken te vinden. Verblijf je in een van de luxe hotels van TUI in de hoofdstad van het eiland, Mykonos-stad, dan wil je vast nooit meer naar huis. Het hoogtepunt dat op menig wensenlijst pronkt zijn vooral de 5 wereldberoemde windmolens. Schiet zeker eens een unieke foto van deze opvallende molentjes waarvan de rieten daken afsteken tegen het blauwe water van de Egeïsche Zee. De perfecte manier om een vakantiedag af te sluiten is tijdens een van de ‘Griekse avonden’. Onder het genot van live entertainment ervaar je tijdens een vakantie Cycladen de echte Griekse passie waarbij menig bord sneuvelt.

Bekijk alle vakanties Cycladen (51)