Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Ierapetra

Fijn dat het tijdens een vakantie in Ierapetra zo lekker warm is. Ideaal voor een duik in de Libische Zee, vanaf het lange Koutsounari kiezelstrand. Maar je kunt natuurlijk ook een dagtrip naar de Sarakinakloof maken. Waar het water van de rustig stromende Mirtos Potamos je voeten afkoelt, terwijl je tijdens een vakantie in Griekenland de geelbruine rotspartijen en watervallen in de kloof bewondert.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Ierapetra vanaf Amsterdam en Eindhoven.

Vakantie Ierapetra
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Ierapetra (3)

Zonnige vakantie in Ierapetra

In het meest zuidelijke puntje van Griekenland, op het eiland Kreta, ligt het stadje Ierapetra. Fijn, zo'n zuidelijke ligging. Want dat betekent dat je tijdens een vakantie in Ierapetra van het vroege voorjaar tot het late najaar van zon en aangename temperaturen kunt genieten. Op het langgerekte Koutsounari kiezelstrand, op loopafstand van het luxe hotel in Ierapetra. Geniet van het uitzicht over het helderblauwe water. En bewonder aan de andere kant van het strand de grillige rotsformaties. Of neem nog een duik in de Libische Zee, voordat je terugkeert naar het ROBINSON Club resort. Voor overheerlijke moussaka in een van de restaurants. Zonder bijkomende kosten, want je verblijft hier tijdens een vakantie in Griekenland op basis van volpension.

Dagtrip naar de Sarakinakloof

Wil je tijdens een vakantie in Ierapetra meer van het eiland Kreta zien? Dat kan gemakkelijk met de huurauto, die bij TUI bij de prijs is inbegrepen. Neem een kijkje in de indrukwekkende Sarakinakloof, op een half uur rijden vanuit het hotel in Ierapetra. En vergeet vooral je camera niet. Want de watervalletjes en de enorme geelbruine rotspartijen zijn betoverend mooi. Om ook de uitzichten over de bergachtige omgeving vol olijfbomen niet te vergeten. Tip: vertrek vroeg, want het kan hier 's middags behoorlijk warm worden. Gelukkig zorgt de kabbelende rivier Mirtos Potamos tijdens het pootjebaden voor de nodige verkoeling.

Bekijk alle vakanties Ierapetra (3)