Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Kremasti

Ontdek de Griekse gastvrijheid tijdens een vakantie Kremasti op het eiland Rhodos. Bewonder de kleurrijke hofjes en citroenbomen in het centrum en wandel langs de authentieke witte huisjes naar de Panagia Katholiki. Zin in een verkoelende duik? Aan jou de keus: installeer je bij het zwembad van het appartement of wandel naar het kiezelstrand van Kremasti en plons in het heldere water van de Egeïsche Zee.

Begin je vakantie dicht bij huis

Wij vliegen je naar Kremasti vanaf Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam.

Vakantie Kremasti
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Kremasti (1)

Appartement Kremasti

Een Griekse badplaats met een authentieke charme. Dat is Kremasti in een notendop. Het stadje op het eiland Rhodos wordt versierd door witgekalkte huisjes met fleurige bloemen, sfeervolle taverna’s en geurige citroenbomen. En dan hebben we het kiezelstrand aan de Egeïsche Zee nog niet eens genoemd. Hier vermaak je je dag en nacht. Kies bij TUI voor een appartement Kremasti en breng ook eens een dag door aan het zwembad. Met een goed boek, een frisse tzatzikisalade en een shotje ouzo bijvoorbeeld. Zo moet een zonvakantie zijn.

Bekijk alle appartementen Kremasti (1)

Kleurrijk Kremasti

Tijdens een vakantie Kremasti ontdek je een authentiek maar levendig dorp aan de noordwestkust van het Griekse eiland Rhodos. Hoewel Kremasti een populaire vakantiebestemming is, heeft het dorp haar authentieke charme weten te behouden. Overal in het gezellige centrum zie je de typisch Griekse witte huisjes en traditionele taverna’s. Kenmerkend voor Kremasti zijn de citroenbomen en hofjes met schitterende bloemen die het centrum kleur geven. Begin je vakantie in Kremasti goed met een drankje op een van de gezellige terrasjes in het centrum. Probeer eens een glaasje Ouzo, een typisch Grieks drankje met anijssmaak. Pas wel op, het is behoorlijk sterk! Wandel verder naar de Panagia Katholiki, een schitterende witte kerk die overdag gewoon geopend is voor nieuwsgierige toeristen. Alleen al vanwege de prachtig gedecoreerde gouden achterwand wil je deze kerk bezichtigen.

Vanuit Kremasti naar Rhodos-stad

Een vakantie Kremasti is natuurlijk niet compleet zonder een bezoek aan het strand. Vanaf het ruime appartement van TUI loop je in no-time naar het kiezelstrand. Tip: neem waterschoenen mee! Geniet van de warme zon op je huid en van het schitterende uitzicht op het blauwe water van de Egeïsche zee. Liever een beetje meer actie? Spring in een taxi voor een bezoek aan Rhodos-stad. Deze bruisende havenstad ligt in het uiterste noorden van het eiland op slechts 15 minuutjes rijden van het appartement. Wist je dat de oude stad van Rhodos is toegevoegd aan de lijst van het Werelderfgoed van UNESCO? Wandel over de promenade langs de oude stadsmuur en vergaap je aan de indrukwekkende stenen stadspoort.

Bekijk alle vakanties Kremasti (1)