Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Svoronata

Verblijf te midden van de olijfbomen en sinaasappelboomgaarden tijdens een vakantie Svoronata op het Griekse eiland Kefalonia. Vanuit het Griekse dorpje wandelt u langs weides vol wilde bloemen naar het rustige Avithos zandstrand. In de avond hoeft u nog niet weg, want bij de taverne ‘Avithos’ wacht een lekker diner en een prachtige zonsondergang over de Ionische Zee.

Vakantie Svoronata
  • Vliegen met TUI fly
  • Vakantie Award: Beste Griekenland Aanbieder
Bekijk alle vakanties Svoronata (4)

Een relaxte dag op Avithos strand

Het sfeervolle Griekse dorpje Svoranata is gelegen in het zuidwesten van het eiland Kefalonia in een van de mooiste gebieden: Livatho. Het dorpje is gebouwd tegen een helling waardoor u een schitterend uitzicht heeft over de Ionische Zee. In de buurt zijn er verschillende mooie stranden te vinden, zoals het Ames strand op loopafstand van uw hotel. Met een handdoek in de ene hand en een boek in het andere wordt u onderweg vergezeld door olijfbomen en weides vol wilde bloemen.

Op het rustige Avithos strand heeft u alle ruimte om te luieren onder de warme Griekse zon. Ook kinderen kunnen veilig plonzen, zwemmen en spelen in het heldere water van de Ionische Zee, aangezien het water hier vrij ondiep is. Aan het eind van de middag kun je een lekker hapje eten bij taverne 'Avithos' op het gelijknamige strand. Vanaf het gezellige terras beleeft u in de avond een schitterende zonsondergang.

Traditionele dorpjes in het groene achterland

De volgende dag kunt u na een goed ontbijt in het kleinschalige appartement van TUI de omgeving van Kefalonia gaan ontdekken. Dankzij de optionele autohuur bij uw accommodatie, kunt u alle kanten op en gemakkelijk de talrijke traditionele dorpjes in het achterland ontdekken. In het dorp Peratata bijvoorbeeld kunt u het klooster van Agios Andreas bezoeken. In het bijbehorende museum worden er bijzondere kerkschatten uit de Byzantijnse tijd tentoongesteld.

Bekijk alle vakanties Svoronata (4)