Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Baia Sardinia

Een vakantie Baia Sardinia brengt een Italiaans vakantiegevoel met zich mee. Spiaggia di Baia Sardinia is een plaatje om te zien dankzij het zandstrand aan de turquoise Tyrreense Zee. Daarbij komt een indrukwekkend uitzicht over het eiland Caprera voor de kust. Altijd al een keer een onbewoond eiland willen bezoeken? Pak de boot en ontdek de ongekende schoonheid van de Maddalena-archipel.

Strandbestemming Baia Sardinia

Wie kiest voor een vakantie Baia Sardinia ten noorden van Sardinië, staat een vakantie vol fraaie zandstranden te wachten. Spiaggia di Baia Sardinia is er zo een en ligt aan de Costa Smeralda op het Italiaanse eiland Sardinië. De groene omgeving, het witte zand en de turquoise zee maken Spiaggia di Baia Sardinia zo ontzettend mooi. Daarbij is het strand ook nog eens een bijzondere door het bijzondere uitzicht. Het biedt namelijk een indrukwekkende panorama over Caprera, een eiland van de Maddalena-archipel. Dankzij de ideale condities voor watersport is Baia Sardinia een populaire bestemming voor windsurfen en zeilen. Het fijne briesje en vele watersportvoorzieningen zorgen ervoor dat je vele dagen op de surfplank kan staan.

De schoonheid van Maddalena

Het hotel van TUI ligt op een toplocatie: direct aan Spiaggia di Baia Sardinia en om de hoek ligt het centrum. In de avond komt de stad tot leven en kun je struinen langs de marktkraampjes of een kijkje nemen in de knusse boetieks. Vanaf de terrasjes aan de kust heb je onder het genot van een tiramisu een prachtig uitzicht op het eiland Caprera. Maar bij dat uitzicht hoeft het niet te blijven tijdens een vakantie Baia Sardinia. Elke dag vaart er namelijk een boot naar de Maddalena-archipel vanaf de haven van Baia Sardinia. De eilandengroep vormt een beschermd natuurgebied. Je waant je hier als het ware in de Caraïben. Het eiland Caprera is zeer interessant om te bezoeken vanwege het voormalige huis van de Italiaanse vrijheidsheld Garibaldi, dat tegenwoordig een museum is. Dit is tot op heden een van de meest bezochte musea van Italië.

Bekijk alle vakanties Baia Sardinia (2)