COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Casanova Lerrone

Vakantie Casanova Lerrone

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Italiaanse Rivièra
  4. Ligurië
  5. Casanova Lerrone

Laat je tijdens een vakantie Casanova Lerrone betoveren door de smalle straatjes, de witte huizen en de uitzichten op de groene heuvels van Ligurië. Vooral rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen in dit pittoreske Italiaanse dorp. Massatoerisme bestaat hier niet, dus van hutje mutje ronddwalen is geen sprake. En ook bij de vele sfeervolle terrassen is het goed toeven met een glas wijn op tafel en een verse pasta voor je neus.

Vakantie Casanova Lerrone

Romantisch wandelen door Casanova Lerrone

Het Italiaanse stadje Casanova Lerrone doet zijn naam eer aan. Dat komt omdat de smalle steegjes, de witte huizen en de pittoreske pleinen romantisch te noemen zijn. En ook de uitzichten op de groene heuvels van Ligurië zullen je hart sneller doen kloppen. Vooral rustzoekers zullen zich helemaal thuis voelen tijdens een vakantie Casanova Lerrone. Dat komt omdat het dorp vrij is van massatoerisme en je hier niet hutje mutje door de straatjes dwaalt. Laat je zeker verleiden tot een bezoek aan de Chiesa di Casanova Lerrone die met zijn spitse klokkentoren overal bovenuit steekt. Zelfs vanuit het appartement van TUI zie je de witte kerk tussen de groene heuvels pronken.

Zonnen in Alassio

Toe aan een dagje zon, zee en strand? Vanuit Casanova Lerrone rijd je in een half uur naar de badplaats Alassio. Hier is het op het 4 kilometer lange zandstrand goed toeven onder de zon. En aan het eind van de stranddag zorgen de restaurants op de Passeggiata Francesco Baracca boulevard ervoor dat ook je inwendig ik niks tekort komt. Zie je jezelf al zitten met een goed glas wijn en een bord verse pasta voor je neus? En dat allemaal terwijl de zon langzaam de Ligurische Zee inzakt. Geen zin om tijdens de vakantie Casanova Lerrone de auto in te stappen? Zoek dan het zwembad bij het appartement van TUI op.