NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Malcesine

Zet je fototoestel maar vast klaar voor een vakantie in Malcesine. Dit Italiaanse stadje wordt dankzij de smalle straatjes, de stenen doorkijkjes en de pleinen met pastelkleurige huizen ook wel de 'Parel van het Gardameer' genoemd. Het diepblauwe water van het meer, de cipressen en de bergtoppen van de Monte Baldo maken het schilderachtige plaatje compleet. Vanuit het 4 sterren hotel maak je dan ook prachtige vakantiefoto's.

Schilderachtige plaatjes aan het Gardameer

Reis dit jaar af naar de 'Parel van het Gardameer' en geniet van het diepblauwe water, de vele cipressen en de bergtoppen van de Monte Baldo. Wie bij TUI een vakantie Malcesine boekt kan kiezen voor een luxe 4 sterren hotel met uitzicht op het Italiaanse Gardameer. Bekijk je de schilderachtige omgeving liever vanaf het water? Huur dan eens een zeilboot of kano voor een tocht langs dorpjes als Limone sul Garda en Bardolino. Overigens kun je tijdens een zonvakantie in Malcesine de omgeving ook vanaf grote hoogte bekijken. De stad ligt aan de voet van de bergketen Monte Baldo en met een kabelbaan bereik je de top van de 2.218 meter hoge Pozzette. Het uitzicht over het water, de olijfgaarden en de pittoreske dorpjes kan zo op een ansichtkaart.

Kleuren van Malcesine

Malcesine wordt niet alleen de 'Parel van het Gardameer' genoemd vanwege de groene, schilderachtige natuur. Het centrum van de stad wordt gekenmerkt door smalle straatjes, stenen doorkijkjes en pleinen met pastelkleurige gebouwen. Het zandkleurige Castello Scaligero en de vele Italiaanse cafés en terrassen maken het plaatje compleet. Tijdens een vakantie in Malcesine kun je het kasteel bezoeken en in de twee musea die hier zijn gevestigd meer te weten komen over de stad. Heb je gekozen voor het 4 sterren hotel met halfpension? Dan staat bij terugkomst in het hotel van TUI het diner voor je klaar. Wel zo makkelijk, want na het beklimmen van de trappen van het Castello Scaligero heb je vast trek.

Bekijk alle vakanties Malcesine (1)