Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Last Minute Adriatische Rivièra

Ciao! Vlieg Last Minute naar de Adriatische Rivièra aan de noordoostkust van Italië. Binnen twee uur sta je op de Italiaanse bodem en, zoals de naam al doet vermoeden, sta je oog in oog met de Adriatische zee. Bezoek bruisende badplaatsen zoals Rimini, snuif cultuur in het nationale park Abruzzo en shop belastingvrij. Pak snel je koffers en plof neer op de witte stranden met lekkere ligstoelen, welkom aan de Adriatische kust!

Last Minute Adriatische Rivièra
Bekijk alle Last Minutes Adriatische Rivièra (20)

Zonnebaden aan de Adriatische kust

Tijdens je Last Minute Adriatische Rivièra breng je een bezoek aan één van de vele badplaatsen die aan de 800 kilometer Italiaanse kust van de Adriatische zee liggen. Bezoek bijvoorbeeld Rimini, een toeristische badplaats die vooral populair is onder jongeren. Ben je niet zo’n fan van toeristische plekken? Hoe verder je richting het zuiden gaat, hoe minder toeristisch de dorpen en stranden worden. Op deze strandjes komen voornamelijk lokale bewoners. Gooi je handdoek neer, haal je zonnebril uit de tas en geniet rustig van je zonvakantie!

Van cultuur snuiven naar belastingvrij shoppen

Naast de mooie stranden aan de Adriatische kust zijn er ook een aantal bezienswaardigheden die tijdens de Last Minute Adriatische Rivièra een bezoekje waard zijn. Het nationale park Abruzzo is een prachtig natuurgebied waar je goed kan wandelen en veel beukenbossen, meren en planten tegenkomt. Ook de ondergrondse grotten van Frassassi zijn de moeite waard om te bezoeken. Deze vind je in het natuurpark ‘Gola della Rossa & Frasassi’. Ben je een echte shopaholic? Bezoek dan zeker San Marino, hier kan je belastingvrij shoppen!

Bekijk alle Last Minutes Adriatische Rivièra (20)