NIEUW: FAIR TRAVEL - Eerlijk op vakantie met oog voor de toekomst

Vakantie Montecatini Terme

Ontdek één van de bekendste kuuroorden van Toscane tijdens een vakantie in Montecatini Terme. Deze historische plaats staat bekend om de vele thermen, dus voor ontspanning zit je hier helemaal goed! Bezoek ook zeker het oud(st)e gedeelte Montecatini Alto voor een spectaculair uitzicht. In de avond geniet je in een van de restaurantjes van overheerlijke Italiaanse gerechten: van zelfgemaakte pici tot heerlijke Panzanella. Bellissimo!

Vakantie Montecatini Terme
Bekijk alle vakanties Montecatini Terme (3)

Wellnessvakantie in Montecatini Terme

Te midden van de glooiende heuvels bezaaid met cipressen en uitgestrekte wijnvelden van Toscane ligt Montecatini Terme. Deze zonnige plaats staat, zoals de naam al weergeeft, bekend om de vele kuuroorden. Je kunt tijdens een vakantie in Montecatini Terme je hart ophalen aan maar liefst negen verschillende kuuroorden verspreid door het hele stadje. Een van de bekendste thermen, de Terme Tettuccio, is volledig in de Art Nouveau stijl gebouwd en zowel van binnen als van buiten een ware lust voor het oog. Kijk bij de ingang ook even omhoog om het prachtige glas in lood te bewonderen. Wie bij TUI kiest voor het 5 sterren hotel in Montecatini Terme, gelegen in hartje centrum, voelt zich de koning te rijk en zoekt de ontspanning op in het wellness en spa gedeelte van het hotel.

Spectaculair uitzicht gegarandeerd

Benieuwd naar het oudste gedeelte van Montecatini Terme? Pak dan de auto of lift (funiculare) en bezoek Montecatini Alto, gelegen op de top van een heuvel boven de stad. De twee treintjes Gigio en Gigia die je van beneden naar boven en terug brengen zorgen voor een onvergetelijk spektakel. Belangrijke bezienswaardigheden zijn de kerken Chiesa dei Santi Jacopo e Filippo en Chiesa di San Pietro, de klokkentoren Torre del Carmine en het centrale plein Piazza Giuseppe Giusti met tal van terrasjes waar je smult van de Italiaanse keuken. Inclusief een spectaculair uitzicht over Montecatini Terme en de omringende heuvels. Wauw!

Bekijk alle vakanties Montecatini Terme (3)