Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie San Giuliano Terme

Alleen al het uitzicht op de glooiende Toscaanse heuvels en de scheve toren van Pisa is genoeg om bij TUI een vakantie San Giuliano Terme te boeken. En dan verblijf je ook nog eens in een 5 sterren hotel in Italië met uitgebreid wellness center. Voor als je genoeg hebt gezwommen in het azuurblauwe water van de Ligurische Zee. Wat een luxe! En voor een dagtrip ben je zo in Pisa. Voor veel meer dan alleen de beroemde toren.

Vakantie San Giuliano Terme
Bekijk alle vakanties San Giuliano Terme (1)

Vakantie met uitzicht in San Giuliano Terme

Een mooier uitzicht op de beroemde scheve toren van Pisa dan tijdens een vakantie in San Giuliano Terme, kun je je eigenlijk niet wensen. En dan hebben we het nog niet eens gehad over het glooiende Toscaanse heuvellandschap. Voor de mooiste Italiaanse trekpleisters hoef je het 5 sterren hotel van TUI niet eens uit te komen. Ook in het uitgebreide wellness center van het luxe hotel is het tijdens een vakantie in Toscane goed vertoeven. Of maak je liever een uitstapje naar het nationaal park Migliarino San Rossore Massaciuccoli? Waar na een flinke wandeling door de duinen het brede zandstrand aan de azuurblauwe Ligurische Zee voor je opdoemt. Niet vergeten je zwemspullen mee te nemen!

Culturele dagtrip naar Pisa

Natuurlijk is Pisa meer dan alleen zijn beroemde scheve toren. Een dagtrip naar Pisa is dan ook een echte aanrader tijdens een vakantie in San Giuliano Terme. Neem een kijkje op het Piazza dei Miracoli, waar zich behalve de toren nog meer bezienswaardigheden bevinden. De witmarmeren Duomo Santa Maria bijvoorbeeld, met een bijzonder cassetteplafond en enorme mozaïeken. Om ook het middeleeuwse Baptisterium, met kleurrijk glas in lood, niet te vergeten. Heb je genoeg foto's waarop je probeert de scheve toren tegen te houden? In de Orto Botanico is het heerlijk tot rust komen tussen de kruidentuinen en vijvers vol waterlelies.

Bekijk alle vakanties San Giuliano Terme (1)