Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Obereggen

Prachtige vergezichten over de ruige Italiaanse Dolomieten, actieve wandel- of mountainbiketochten door de bergen en bijkomen in de luxe wellness van het hotel of met een apfelstrudel in het restaurant. Dat klinkt als een ideale vakantie in Obereggen, niet waar? Dit charmante plaatsje is dankzij de bergachtige omgeving een paradijs voor een actieve vakantie in Italië.

Vakantie Obereggen

Actieve vakantie in Obereggen

Bloeiende velden, kleurrijke bergbloemen en heldere bergmeren domineren het decor en maken van Obereggen een charmante plaats in het Italiaanse Zuid-Tirol. Dankzij de ligging op circa 1500 meter hoogte, de aanwezigheid van de Latemar, Schwarzhorn en Zanggen én de sneeuwzekerheid is Obereggen in de winter een populaire skibestemming. Maar ook voor een zomervakantie is er in Obereggen genoeg te zien en te beleven. Wanneer alle sneeuw weg is, gaan de hotels en appartementen open voor vakantiegangers die willen genieten van de natuur. In en rondom Obereggen vind je een groot netwerk aan wandel- en mountainbikeroutes. Maak een pittige klimtocht over steile hellingen of ga voor een wandeling over de bergpaden. Fraaie vergezichten gegarandeerd!

Geniet van de Zuid-Tiroolse gastvrijheid

Voor wie zijn spieren wil laten rusten tijdens de actieve vakantie in Obereggen, kan terecht in de wellness van het hotel van TUI. Hier kun je relaxen in de whirlpool en flink uitzweten in de sauna of het stoombad. Zwemmen doe je in het binnenzwembad met een magisch uitzicht over de bergtoppen. Of geniet in het restaurant van de Zuid-Tiroolse gerechten als Stockfischgröstl, Schlutzkrapfen en Knödel met Südtiroler speck. De Zuid-Tiroolse gastvrijheid krijg je er gratis bij!