Hier kun je nu naar toe met het vliegtuig of de auto. Nu tot 100,- extra korting!

Vakantie Passignano sul Trasimeno

In een ongerept decor van groene heuvels vol wijngaarden en olijfbomen ligt het Italiaanse stadje Passignano sul Trasimeno. Dit schilderachtige stadje ligt aan het Lago di Trasimeno, het Trasimeense meer, in de Italiaanse regio Umbrië. Voor een rustige zonvakantie die bol staat van de watersport ben je hier aan het juiste adres. Maar tijdens een vakantie Passignano sul Trasimeno kun je ook door de middeleeuwse straatjes slenteren en cultuur proeven.

Vakantie Passignano sul Trasimeno
Bekijk alle vakanties Passignano sul Trasimeno (3)

Genieten tijdens je vakantie in Lago di Trasimeno

Voor een rustige zonvakantie aan een van de meren in Italië is Passignano sul Trasimeno de ideale bestemming. Dit middeleeuwse stadje ligt aan de oevers van het Trasimeense meer in de Italiaanse regio Umbrië. In tegenstelling tot het Gardameer is het nog lekker rustig bij het 'Lago di Trasimeno' en is er genoeg ruimte om te luieren onder de zon of om allerlei watersporten te beoefenen. Bij TUI verblijf je tijdens een vakantie Passignano sul Trasimeno in een 4 sterren hotel op loopafstand van het meer. Voor je het weet sta je bij het zandstrand en kun je waterfietsen en windsurfen. Groene heuvels vol wijngaarden en olijfbomen bepalen het uitzicht.

Schilderachtige vergezichten, middeleeuws decor

Ook in het centrum van Passignano sul Trasimeno is het goed toeven. Smalle straatjes die langs historische huizen kronkelen en ruïnes van de middeleeuwse stadsmuur vormen het decor. Om ook de drie vierkante torens met kantelen niet te vergeten. Van veraf lijkt het net alsof de stad in zijn geheel een kasteel vormt. Maak bij zonsondergang een boottocht over het Lago di Trasimeno en je schiet schilderachtige vakantiekiekjes. Ontspannen doe je tijdens een vakantie Passignano sul Trasimeno op een van de sfeervolle terrasjes in de stad. Hier proef je van heerlijke wijnen en olijfolie die rondom de stad worden verbouwd. Al kun je dat ook doen tijdens het diner in het All Inclusive hotel van TUI.

Bekijk alle vakanties Passignano sul Trasimeno (3)