Boek nu je Droomzomer - De unieke combinatie van sport en vakantie

Vakantie Sant'Arcangelo di Magione

Een vakantie Sant'Arcangelo di Magione breng je door in een Italiaanse oase van rust. Dit kleine dorp ligt aan het Trasimeno-meer, op de grens van Umbrië met Toscane. De groene heuvels, schitterende natuur en gemoedelijke sfeer zorgen voor een rustgevend effect. Na een koele duik in het meer smul je met de kinderen van een Italiaanse picknick onder de bomen. Uitgegeten? Ga dan eens op verkenningstocht in Castiglione del Lago.

Vakantie Sant'Arcangelo di Magione
Bekijk alle vakanties Sant'Arcangelo di Magione (1)

De oase van Sant'Arcangelo di Magione

Een vakantie Sant'Arcangelo di Magione brengt je naar de oevers van het schitterende Trasimeno-meer. Dit ligt op de grens tussen de regio's Toscane en Umbrië in Italië. Het dorp Sant'Arcangelo di Magione ligt aan de zuidkant van het meer, tussen groene heuvels en tientallen olijfboomgaarden. In deze kleine plaats overheersen rust en een gemoedelijke sfeer. Boek je bij TUI een camping in Sant'Arcangelo di Magione, dan wacht je dus een vakantie in een oase van rust.

Waterpret aan het Trasimeno-meer

De vakantie in Sant'Arcangelo di Magione staat bol van de waterpret. Op de camping vermaken de kids zich in het zwembad met glijbaan en zelf neem je het ervan in de jacuzzi. Ook loop je vanuit de stacaravan zo naar het Trasimeno-meer. Er is een klein strandje met zonneweide en picknicktafels. Na een koele duik in het meer geniet je hier dus van een picknick in Italiaanse stijl. Het uitzicht wordt bepaald door het groene eiland Isola Polvese.

Uitstapjes vanuit Sant'Arcangelo di Magione

Sant'Arcangelo di Magione ligt op de ideale plek voor uitstapjes in zowel Umbrië als Toscane. Verken bijvoorbeeld de plaatsen aan het Trasimeno-meer, zoals Castiglione del Lago. Dit middeleeuwse dorp vol sfeer ligt aan de westoever. Slenter er over geplaveide straten en bezoek zeker het Rocca del Leone. Bovenop de muren van dit kasteel zie je het mooiste uitzicht over de heuvels van Umbrië. Daarnaast rijd je vanuit Sant'Arcangelo di Magione ook eenvoudig naar steden als Magione, Perugia en Siena.

Bekijk alle vakanties Sant'Arcangelo di Magione (1)