COVID CARE SERVICE: Ontspannen op vakantie met TUI
Rosolina

Vakantie Rosolina

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Venetiaanse Rivièra
  4. Veneto
  5. Rosolina

Ciao signore e signora, welkom in het prachtige Rosolina! Deze rustgevende badplaats, in het Noordwesten van Italië, zorgt ervoor dat je alle stress van je af kunt laten glijden. Neem een duik in het zwembad van je luxe vakantie villa van TUI, of spreid je handdoek op de brede stranden van Rosolina Mare. Deze vakantie kun je lange wandelingen maken in het Delta Natuur Reservaat of zet koers naar het bekende Venetië. Een vakantie in Rosolina is 'amore a prima vista'.

Vakantie Rosolina

Een paradijs voor zonliefhebbers

In het Noordwesten van Italië, gelegen aan de Po-Delta, ligt de rustgevende badplaats Rosolina. Een perfecte locatie voor een strandvakantie. Rosolina staat namelijk bekend om haar uitgerekte en schone zandstranden aan het Rosolina Mare. Ideaal voor zonaanbidders, strandliefhebbers en gezinnen. Het brede strand loopt namelijk vlak af, waardoor het makkelijk is om de kleintjes in de gaten te houden. Je kunt er ook voor kiezen om een middag bij het 4 sterren vakantiepark te blijven. Deze wordt omgeven door water en is geleden in het Delta Natuur Reservaat tussen de miljoenen bomen. Je hebt dus letterlijk de prachtige natuur in je achtertuin. Boek bijvoorbeeld een eigen villa met privézwembad. Dat is pas leven als god in Italië.

Bezoek het sprookjesachtige Venetië

Tijdens een vakantie naar Rosolina kun je ook urenlang wandelen door het deltagebied. Er zijn verschillende wandelingen uitgezet, variërend van lengte, die je langs de mooiste plekken van de delta leiden. Vanaf Rosolina is het ook de moeite waard om een excursie naar Venetië te ondernemen. Deze bekende, sprookjesachtige stad ligt op ongeveer een uurtje rijden van Rosolina. Wandel daar door de smalle straatjes, of maak een prachtige gondelrit over het water. Zo snap je gelijk waarom deze stad het decor is van verschillende films. Sla daar zeker het St. Marco plein niet over, een must-see voor als je Venetië bezoekt. Romantiek verzekerd dus tijdens een vakantie Rosolina Mare.