Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Porto Garibaldi

Tijdens een vakantie Porto Garibaldi draait het allemaal om indrukwekkende natuurgebieden, culturele dagjes uit en luieren op een breed zandstrand. Deze badplaats ligt tussen de steden Venetië en Ravenna aan de rand van de Po-Delta. Vanuit de haven van Porto Garibaldi kun je een boottocht maken door de Delta. Bijkomen doe je in een van de goede pizzeria’s. Of op het strand aan de fonkelblauwe Adriatische Zee.

Op ontdekkingstocht door de Po-Delta

De indrukwekkende natuurlandschappen van de Po-Delta liggen aan je voeten tijdens een vakantie Porto Garibaldi. Deze Italiaanse badplaats ligt aan het fonkelblauwe water van de Adriatische Zee. Voor natuurliefhebbers en watersporters is er tijdens de vakantie Porto Garibaldi genoeg te doen. Zo kun je vanuit de haven van de stad een boottocht maken door de Po-Delta. Ondergelopen weilanden, grasvlaktes en moeraslandschappen vormen in dit natuurgebied het decor. Om ook de vele flamingo’s niet te vergeten. En naast de kanalen en meren zijn er ook schilderachtige bossen te vinden in de delta. Hier kun je tijdens het wandelen herten spotten.

Een kampeervakantie in Porto Garibaldi

Bijkomen van de ontdekkingstocht door de Po-Delta doe je op het brede zandstrand van Porto Garibaldi. De camping van TUI ligt direct aan het strand, dus zonaanbidders zitten goed tijdens een vakantie Porto Garibaldi. Ondertussen vermaken de kids zich in het zwembad met de spetterende glijbanen. In de avonduren kun je bij de stacaravan de barbecue aansteken, maar rondom de haven van Porto Garibaldi zijn ook goede (vis) restaurants en pizzeria’s te vinden. Dat wordt smullen! Ben je een cultuurliefhebber? Maak dan een dagtrip naar Venetië of middeleeuws Ravenna.

Bekijk alle vakanties Porto Garibaldi (2)