Boek nu je Droomzomer - een unieke shortbreak vol sportbeleving

Vakantie Savelletri Di Fasano

De Italiaanse zon, de lekkerste pasta's en oude steden. Daar ga je tijdens een vakantie in Savelletri Di Fasano zeker van genieten. Deze badplaats in het Zuid-Italiaanse Puglia kijkt uit over de Adriatische Zee. Bekijk de dobberende bootjes in de haven, plons in het zwembad van het hotel en smul van een intiem diner voor 2. TUI tip: trek er eens op uit met een huurauto. Zo wordt dit zeker een onvergetelijke zonvakantie.

Vakantie Savelletri Di Fasano
Bekijk alle vakanties Savelletri Di Fasano (2)

Zonvakantie in Savelletri di Fasano

Romantiek is tijdens een vakantie in Savelletri di Fasano nooit ver weg. Deze kleine badplaats ligt in Puglia, in het zuiden van Italië. Savelletri Di Fasano heeft een haventje en een aantal zandstranden aan de Adriatische Zee. Bij de haven vind je gezellige terrasjes en restaurants. Hier eet je de lekkerste linguine met vis terwijl je uitkijkt op de dobberende bootjes. Het 4 sterren hotel van TUI ligt iets buiten het centrum van Savelletri Di Fasano. Plons in het zwembad en strijk 's avonds neer op het terras met zeezicht voor een intiem diner voor 2. Als dat geen Italiaanse romantiek is...

Excursies in Puglia

Een vakantie in Savelletri Di Fasano wordt nog onvergetelijker wanneer je een huurauto bijboekt. Hiermee maak je namelijk de mooiste roadtrips door Puglia. Rijd naar Alberobello, op 30 minuten, om de wereldberoemde trullo-huisjes te bekijken. De witte ronde huizen met hun opvallende daken zijn uniek voor Puglia en dus een must-see. Stop op de terugweg bij de opgraving van Egnazia, net ten noorden van Savelletri Di Fasano. Ooit speelde de stad een belangrijke rol voor de Romeinen, nu is het vooral een ruïne. Bijzonder is de goed zichtbare Via Traiana. Deze weg verbond in de oudheid Brindisi in Puglia met Rome.

Bekijk alle vakanties Savelletri Di Fasano (2)