Snelle Boekers Voordelen!
  • Extra korting
  • Niet aanbetalen
  • TUI Vroegboekgarantie
Savelletri Di Fasano

Vakantie Savelletri Di Fasano

  1. Vakantie
  2. Italië
  3. Puglia
  4. Savelletri Di Fasano

In het zuiden van Italië, in de regio Puglia, ligt Savelletri Di Fasano. Golfliefhebbers kunnen hun hart ophalen tijdens een vakantie Savelletri Di Fasano, want de bekende 18-holes golfbaan San Domenico Golf Club ligt naast het luxe hotel van TUI. Of huur een dag een fiets en maak een tocht terug naar de Romeinse tijd. De 'Archeologische site van Egnazia' is zeer indrukwekkend.

Vakantie Savelletri Di Fasano
Bekijk alle vakanties Savelletri Di Fasano (1)

Golfen in uw luxe resort

Het hotel van TUI in Savelletri Di Fasano, gelegen in het Italiaanse Puglia, is een bezienswaardigheid op zich. Het 5 sterren resort is gebouwd als klein rustiek dorp met de typische kalkstenen uitstraling waar de regio bekend om is. Koppels trekken zich lekker terug in de spa of in de schaduw van een oude olijfboom terwijl kinderen het zwembad in- en uitplonsen.

Voor een beetje actie tijdens een vakantie Savelletri Di Fasano is de 'San Domencio Golf Course' ook nog aanwezig. Vergeet tijdens een wedstrijdje golf niet om af en toe op te kijken. Het uitzicht op het azuurblauwe water van de Adriatische Zee is zeer indrukwekkend. Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om met de voetjes in dat water te werken aan uw kleurtje bij de 'beachclub' van het resort.

Rondlopen op de Archeologische opgravingen van Egnazia

Huur bijvoorbeeld eens een fiets en rijd in de richting van 'Egnazia'. Hier bevindt zich de 'Archeologische site van Egnazia'. Bezoek het museum en de oude opgravingen van de Romeinse tijd. Als u niet bang bent voor spinnen kruip dan de ondergrondse opslagplaats binnen die behoort tot de 'Via Traiana'. Deze restanten van een oud Romeins dorp zijn indrukwekkend om te zien. Ook de Necropolis met zijn tombes mag u niet overslaan.
Fiets terug in de richting van uw luxe resort, maar rijd door naar de haven van Savelletri. In 'Ristorante Maddalena' kunt u heerlijke visgerechten eten.

 

Bekijk alle vakanties Savelletri Di Fasano (1)